Goodwood Festival of Speed 2013

Στις 12-14 Ιουλίου, με 7 ομάδες F1 και γιορτή για τα 50 χρόνια Porsche 911

  • -
  • -

Με μοναδικές παρουσίες θα διεξαχθεί στις 12-14 Ιουλίου στην Αγγλία το φετινό Goodwood Festival of Speed, το οποίο γιορτάζει τα 20 του χρόνια. Ανάμεσα στις εντυπωσιακές εκδηλώσεις και τα μοναδικά event, ξεχωρίζει ο εορτασμός των 50 χρόνων Porsche 911, γεγονός που θα αποτελεί επίκεντρο ολόκληρης της διοργάνωσης. Επίσης θα υπάρχει και μεγάλη αναφορά στους αγώνες Rally, αφού το πρωτάθλημα WRC γιορτάζει τα 40 χρόνια του.

Ενδιαφέρον όπως πάντα συγκεντρώνει η ανάβαση, με τους θεατές να μπορούν να θαυμάσουν θρυλικά μοντέλα, όπως οι Jaguar D-Type, Mercedes 300SLR, Porsche 962 δίπλα σε σύγχρονα πρωτότυπα σαν το «πετρελαιοκίνητο» Audi R18. Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν και οι φανατικοί της F1, αφού 7 ομάδες (Ferrari, Red Bull, Mercedes, Lotus, Caterham, Marussia, McLaren) θα παρευρεθούν, παρουσιάζοντας τα μονοθέσια τους, τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει και εν δράσει!

Πολλές νέες πρεμιέρες επιφυλάσσει το φετινό Goodwood Festival για τους θεατές με νέα μοντέλα όπως το Skoda Octavia vRS και το Lexus IS. Στην κορυφή των νέων αφίξεων η παντοδύναμη McLaren P1 που θα κοσμεί το Festival, καθώς και το Bloodhound SSC το οποίο θα προσπαθήσει να σπάσει το φράγμα των 1000 mph.

Πληροφορίες: www.goodwood.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...