Volvo με άρωμα Polestar!

Πακέτα βελτίωσης επιδόσεων από 1080€

  • -
  • -

Ευχάριστα νέα για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν το Volvo τους. Η VolvoCarHellas φέρνει στην Ελλάδα τα πακέτα αναβάθμισης κινητήρων της Polestar!

Η Polestar είναι ένας διάσημος σουηδικός οίκος βελτιώσεων που ιδρύθηκε το 1996 και συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Volvo. Μάλιστα, η Polestar είναι αυτή που προετοιμάζει όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Volvo, ως αποκλειστικός συνεργάτης της μάρκας στους αγώνες αυτοκινήτου.

Τα πακέτα αναβάθμισης της Polestar χαρίζουν στους κινητήρες Volvo αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή. Οι επιπλέον ίπποι και Nm ροπής ποικίλουν από μοντέλο σε μοντέλο, φτάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις το +32%, όπως για παράδειγμα στο πετρελαιοκίνητο XC60 των 163 ίππων που αναβαθμίζεται σε 215 ίππους. 

Τα πακέτα αναβάθμισης κινητήρων της Polestar διατίθενται για όλα τα τρέχοντα μοντέλα Volvo καθώς και για αρκετά μοντέλα προηγούμενων ετών, όπως για παράδειγμα τα προηγούμενης γενιάς S60 και S80, αλλά σε κάθε περίπτωση για συγκεκριμένους κινητήρες.  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά έχει η αναβάθμιση του δίλιτρου κινητήρα των 203 ίππων (που συναντάμε στα τελευταίας γενιάς S60/V60, S80 και XC60), όπου η ιπποδύναμη αυξάνεται στους 240 ίππους (όση και η ιπποδύναμη της έκδοσης Τ5) καθώς και η αναβάθμιση του κινητήρα των 1.600 κ. εκ. όπου η ιπποδύναμη από τους 150 ίππους (έκδοση Τ3) αυξάνεται στους 180 ίππους (όση και η ιπποδύναμη της έκδοσης Τ4).

Η αναβάθμιση του κινητήρα με ένα πακέτο της Polestar είναι γρήγορη και ασφαλής. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Volvo εγκαθιστά ειδικό λογισμικό μέσω συγκεκριμένου διαγνωστικού μηχανήματος που συνδέεται με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Η αναβάθμιση γίνεται χωρίς αύξηση στην τυποποιημένη  κατανάλωση καυσίμου και μηδενική μεταβολή στις πιστοποιημένες εκπομπές ρύπων των μοντέλων με τον αναβαθμισμένο από την Polestar κινητήρα.

Επίσης, η αναβάθμιση ενός κινητήρα Volvo με τη χρήση ενός πακέτου της Polestar δεν επιφέρει κάποια μεταβολή στην τρέχουσα εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου. Η εγγύηση ισχύει κανονικά, με την προϋπόθεση φυσικά η αναβάθμιση να έχει πραγματοποιηθεί από Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo.

Η χρέωση για κάθε πακέτο αναβάθμισης κινητήρων της Polestar είναι ενιαία, διαμορφώνεται στα 1.200 € συμπεριλαμβανομένης της εργασίας εγκατάστασης και του ΦΠΑ. Για την περίοδο λανσαρίσματος και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012, προσφέρεται έκπτωση γνωριμίας 10%, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 1.080 €. Τα αυτοκίνητα με πακέτο αναβάθμισης κινητήρα της Polestar ξεχωρίζουν από το διακριτικό μπλε τετράγωνο σηματάκι της Polestar στο πίσω μέρος, όπως βέβαια και από τις επιδόσεις τους στο δρόμο!

Οι ενδιαφερόμενοι να αναβαθμίσουν τον κινητήρα του αυτοκίνητου τους μπορούν να επιβεβαιώσουν τη διαθεσιμότητα πακέτου αναβάθμισης Polestar στο site της Volvo Car Hellas  www.volvocars.gr/polestar ή στο site της Polestar στο www.polestar.com ή να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο της Volvo ή απλά να καλέσουν στο 800 100 7505 (Volvo Line).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...