10+1 στιγμές στο Παρίσι

Λαμπερές«ρόδες» γεμάτες τεχνολογία

  • -
  • -

Το «μέλλον τώρα» είναι το σλόγκαν του φετινού σαλονιού στο Παρίσι. Δεν μιλάμε μόνο για τις μεγάλες πρεμιέρες σημαντικών μοντέλων σε όλες τις κατηγορίες, αλλά και τα νέας κοπής ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα που είναι πλέον πανέτοιμα να αλλάξουν το σκηνικό στην αγορά της Ευρώπης. Οι έξι μεγάλες πρεμιέρες στις δημοφιλείς κατηγορίες, συνοδεύτηκαν από το χαριτωμένο Opel Adam, που έχει όλα τα φόντα για μια λαμπρή πορεία.  

Απρόσμενα εντυπωσιακή η Jaguar F-Type, δύσκολα ξεκολλάς τα μάτια σου από πάνω της, βάζοντας τη ρετρό αύρα που εκπέμπει σε ένα απόλυτα σύγχρονο καλούπι που σε μαγεύει. Για λίγους θα μου πείτε τώρα, για λίγους και ωραίους θα σας πω, που θα ανταλλάξουν το γερμανικό λόμπι, για να απολαύσουν ένα τόσο ξεχωριστό αυτοκίνητο.

Στο αφιέρωμα του gocar για την έκθεση θα βρείτε αναλυτικά όλα τα νέα μοντέλα που ανέπνευσαν παριζιάνικο αέρα. Παρακάτω ακολουθούν μερικές στιγμές που με κέρδισαν κάτω από τους προβολείς της έκθεσης >>>Νέο φρούτο στη lifestyle μετακίνηση, ήρθε για να μείνει το καλλίγραμμο Opel Adam!
Η Jaguar F-Type είναι σαν παλιά κολόνια… σε νέο μπουκάλι, το άρωμα παραμένει μοναδικό…
Από όπου και να το δεις… πραγματικό θαύμα αυτό το χιλιάρι Focus Το νέο Renault Clio σε πολλές γεύσεις… μακάρι σαν RS να έχει κρατήσει αναλλοίωτη τη «μυστική συνταγή» στη γέμιση…ΚΙΑ & Hyundai στα καλύτερα τους. Εδώ μια καλλιτεχνική πόζα του 3θυρου i30 που μιλά πραγματικά στα μάτια…
Ποτέ δεν ξεχνάς τα «καπούλια» μιας 911. Αυτή ειδικά είναι τετρακίνητη, σαν τις γυναίκες με προίκα ένα πράγμα…
Peugeot 208 Type R5, στα χρώματα του «πολέμου»
Αεράτη η «ανανεωμένη» Lamborghini Gallardo 


Προσευχές στην ηλεκτρική διάταξη του IQ EV. Μιλάω πραγματικά…  το «ζάλιζε» κανένα 10λεπτο…
McLaren P1 και έπεται συνέχεια στη Γενεύη, δύσκολα το ξεχνάς… υπόσχεται πολλάAbarth 500αράκι Maserati edition, η κοπέλα πάντως αν ανατρέξετε στο αντρικό λεξικό έχει κάτι από supercar!


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...