Video: Audi City στο Λονδίνο

Νέα ψηφιακή έκθεση κλέβει τις εντυπώσεις

  • -
  • -

Στην περιοχή Piccadilly Circus του Λονδίνου λειτουργεί επίσημα η νέα ψηφιακή έκθεση της Audi με την ονομασία Audi City! Με υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας ψηφιακές αναπαραστάσεις η Audi παρουσιάζει στο κοινό τα μοντέλα της, αντικαθιστώντας το παραδοσιακό τρόπο των καλογυαλισμένων εκθεσιακών τετράτροχων.

Ο μεγάλος αριθμός των εκδόσεων του κάθε μοντέλου και η ποικιλία στη διαμόρφωση έκανε εξαιρετικά δύσκολη τη δουλειά των πωλητών, στην πιστή αποτύπωση των προτιμήσεων κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η νέα ψηφιακή εποχή χαρίζει πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης, με τον πελάτη να βλέπει σε ρεαλιστική 3D απεικόνιση με κλίμακα 1:1 το μοντέλο ακριβώς έτσι όπως επιθυμεί να το παραγγείλει. Παράλληλα δείγματα χρωμάτων, επενδύσεων του ταμπλό (ξύλο, μέταλλο κτλ.) και υφασμάτινων ή δερμάτινων ταπετσαριών υπάρχουν στην έκθεση ώστε ο πελάτης δια της αφής, να δει αν τα υλικά ταιριάζουν στο γούστο. Επιπλέον όλες οι σημερινές παροχές μιας μοντέρνας έκθεσης, όπως π.χ ένα test-drive, πλαισιώνουν και την ψηφιακή «γκαλερί» της Audi.

Η Audi σκοπεύει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, να δημιουργήσεις 20 παρόμοιες εκθέσεις για να προωθήσει ακόμη πιο αποτελεσματικά τα εκλεκτά μοντέλα της. Οι πιο μικρές σε μέγεθος αυτές ψηφιακές εκθέσεις, αφορούν κυρίως πολυπληθή μεγάλα αστικά που απαιτούν υψηλά μισθώματα για μεγάλους εκθεσιακούς χώρους, ρίχνοντας σημαντικά τα πάγια κόστη λειτουργίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...