Βρήκε ιδιοκτήτη η Saab

Στροφή στα ηλεκτρικά

  • -
  • -

Μετά το μεγάλο παζάρι και τα διάφορα σενάρια για το μέλλον της Saab, τελικά βρέθηκε νέος ιδιοκτήτης της σουηδικής εταιρείας.
Η εταιρία National Electric Vehicle Sweden AB, μια εταιρεία που ανήκει στο group των Ιαπωνικών συμφερόντων Sun Investment και την εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας National Modern Energy Holdings με έδρα το Hong-Kong, εξαγόρασαν τη Saab, χωρίς το ποσό της εξαγοράς να έχει γίνει γνωστό.

Οι νέοι συσχετισμοί στη Saab βάζουν πλώρη για την κατασκευή ηλεκτρικών μοντέλων. Πρώτη επαφή με το αντικείμενο είναι η δημιουργία ενός ηλεκτρικού Saab 9-3 το οποίο θα αναλάβει να την εισάγει στον κόσμο των ηλεκτρικών. Να θυμίσουμε ότι στο σαλόνι του Παρισιού το 2010, η Saab είχε παρουσιάσει ένα πρωτότυπο 9-3 EcoPower.
Δύσκολα τα πράγματα για το 9-5, το οποίο δύσκολα θα μπει και πάλι στην παραγωγή, αφού η GM δεν δίνει την ανάλογη έγκριση.
Όλα για το μέλλον πλέον είναι ανοιχτά, ώστε να δούμε αν η Saab μπορεί να βρει καλύτερο μέλλον, στοχεύοντας στον αναπτυσσόμενο κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...