Νέος ιστότοπος για τα αυτοκίνητα Suzuki

ON AIR

  • -
  • -

Σοτν “αέρα” είναι πλέον το νέο Suzuki website για αυτοκίνητα - http://www.suzuki.gr/auto

Το νέο site Suzuki χρησιμοποιεί σύγχρονη τεχνολογία που παρέχει τη δυνατότητα το περιεχομένο του ιστότοπου να είναι συμβατό με smart phones και να προσαρμόζεται  αυτόματα σε διαφορετικούς browsers. 
H προώθηση όλων των μοντέλων της μάρκας κατέχει κυρίαρχη θέση με συγκεκριμένες ενότητες, μαζί με τον εξοπλισμό, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις  τιμές, έτσι όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ένας πιθανός αγοραστής είναι συγκεντρωμένες και ευδιάκριτες.

Νέες ενότητες έχουν προστεθεί, όπως Υπηρεσίες, Φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους επισκέπτες για Test Drive, Έντυπα προϊόντος, Επικοινωνία με το δίκτυο των Εμπόρων, Νέα και Εκδηλώσεις, Ανάλυση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων, κ.α. 
Η αναζήτηση των Επισήμων Εμπόρων και Επισκευαστών προσφέρει τη δυνατότητα στο χρήστη να βρει τους Επίσημους Εμπόρους που είναι χιλιομετρικά πιο κοντά του και να δει την ακριβή του τοποθεσία μέσω των Google maps.

Στη συνέχεια θα προστεθούν περισσότερες ενότητες, όπως ειδική ενότητα για τους πελάτες και fan της μάρκας –MySuzuki-, παρουσίαση των αξεσουάρ ανά μοντέλο και αποκλειστικοί ιστότοποι για κάθε Επίσημο Έμπορο Suzuki.

Το νέο website είναι διαδραστικό για να δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να επικοινωνεί μαζί μας, έτσι υπάρχουν φόρμες που μέσα από αυτές προωθούμε το αίτημα του επισκέπτη στον αντίστοιχο υπεύθυνο για να τον εξυπηρετήσει. Πιο συγκεκριμένα για παράδειγμα όταν ένας χρήστης ζητήσει ένα test drive, αυτό το αίτημα θα μεταφερθεί στον Επίσημο Έμπορο που ο πελάτης επέλεξε να τον εξυπηρετήσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...