MINI United 2012: Μέρες χαράς για τους οπαδούς των MINI

Οδήγηση, διασκέδαση και πολλά MINI!

  • -
  • -

Η καρδιά της παγκόσμιας κοινότητας ΜΙΝΙ, χτύπησε στο MINI United 2012 στην Le Castellet της Γαλλίας. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου συγκέντρωσε και πάλι οπαδούς ΜΙΝΙ από όλο τον κόσμο και ταξιδιώτες από σχεδόν 50 χώρες, οι οποίοι απόλαυσαν ένα μοναδικό συνδυασμό live μουσικής και αυτοκινητιστικής δράσης στο Σιρκουί Paul Ricard.
Η πρώην πίστα διεξαγωγής grand prix της F1 αποδείχτηκε ιδανική για αγώνες MINI Trophy και MINI Rushour, ενώ τα συγκεντρωμένα πλήθη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικά μουσικά δρώμενα και ποικίλες σπορ δραστηριότητες. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε μεταξύ άλλων stuntshow test drives με τα τελευταία μοντέλα ΜΙΝΙ και οδήγηση στην θρυλική πίστα ‘ακολουθώντας τα ίχνη’ ενός επαγγελματία οδηγού αγώνων. Το highlight του Σαββατοκύριακου ήταν μία αποκλειστική πρώτη παρουσίαση του νέου MINI John Cooper Works GP.

Τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θιασώτες του design πλαισίωσαν στη μεγαλύτερη συνάντηση του MINI, φανατικοί οπαδοί της διεθνούς μουσικής σκηνής, κάτι που δεν ήταν έκπληξη αφού στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και μερικά από τα πιο καυτά ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος. Ο θρύλος της ροκ Iggy Pop ‘έβαλε φωτιά στη σκηνή’ με τη μπάντα του Iggy and the Stooges, πριν πάρει τη σκυτάλη ο DJ Martin Solveig ο οποίος ήρθε από το Παρίσι για να ξεσηκώσει το πλήθος. Το Σάββατο συνεχίστηκε η παρέλαση με καλλιτέχνες όπως το δυνατό punk-pop ντουέτο, υποψήφιο για Grammy, The Ting Tings.

Ρεκόρ συμμετοχών!

Ο αριθμός των οπαδών από όλο τον κόσμο που είχαν παρακολουθήσει το περσινό MINI United στο Silverstone της Βρετανίας ήταν 25.000 αλλά φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με 30.000 άτομα να ‘κάνουν κατάληψη’ επί τρεις ημέρες του σιρκουί Paul Ricard στο Le Castellet. Οι περισσότεροι τίμησαν το γεγονός ερχόμενοι με το δικό τους ΜΙΝΙ, ενώ μερικοί οδήγησαν ακόμα και 6.490 km από την άκρη της Ρωσίας μέχρι τη Γαλλία. Εκεί ενώθηκαν με άλλους θιασώτες του ΜΙΝΙ από ΗΠΑ, Ιαπωνία και Καναδά, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην μεγάλη αυτή εκδήλωση.


Το GoCar βρέθηκε στην μεγάλη αυτή γιορτή των MINI, με τον φίλο μας Κωνσταντίνο Κακάτσο, ο οποίος μέσα στις επόμενες μέρες θα μας μεταδώσει εμπειρίες από το ταξίδι του στην Γαλλία και το κλίμα του φετινού MINI United 2012. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...