Νέες πληροφορίες για Honda CR-Z Mugen

Ετοιμάζεται με περίπου 200 ίππους!

  • -
  • -

Πριν περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησαν οι πρώτες πληροφορίες για το νέο δημιούργημα της Mugen Euro, με βάση το σπορτίφ υβριδικό Honda CR-Z. Η ισχυρή έκδοση του CR-Z αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της τον ερχόμενο Ιούλη, στο Goodwood Festival της Αγγλίας.

Πρόσφατα η Honda αποκάλυψε νέες τεχνολογικές λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο project. Για την ενδυνάμωση του κινητήρα των 1,5 λίτρων της υβριδικής διάταξης του CR-Z, η Mugen θα χρησιμοποιήσει ένα μηχανικό υπερσυμπιεστή (supercharger), εξασφαλίζοντας 50% περισσότερη δύναμη και ροπή. Η βελτιωμένη έκδοση του CR-Z υπολογίζεται να αποδίδει γύρω στους 200 ίππους και 245 Nm ροπής, σε ένα ευρύ  φάσμα στροφών, παρέχοντας και τις κατάλληλες αλλαγές στα δομικά μέρη του i-VTEC κινητήρα. Το σύστημα IMA διατηρείται, ενώ για την ομαλή λειτουργία της ηλεκτρομηχανικής διάταξης η Mugen Euro, δημιούργησε το Μugen iCF system.

Αλλαγές έχουν υποστεί και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη,  με αύξηση των μετατροχίων, νέες ρυθμιζόμενες σε 5 σκάλες αναρτήσεις, καθώς και μια σημαντική ελάττωση του βάρους. Τα νέα τετραπίστονα φρένα φροντίζουν για την επιβράδυνση του αυτοκινήτου. Οι τροχοί είναι τις Mugen, 17 ιντσών και συμβάλλουν με το χαμηλό τους βάρος, στην μείωση της μη αναρτώμενης μάζας. Παράλληλα, το bodykit της Mugen, περιλαμβάνεις με εμπρός και πίσω αεροτομές στους προφυλακτήρες, αεροδυναμικά βοηθήματα στο πλάι και μια πίσω εντυπωσιακή αεροτομή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...