VIAGAS – Λύσεις Υγραεριοκίνησης

Μέλος του ομίλου ΒIAMAΡ

  • -
  • -

H VIAGAS αποτελεί το νεότερο μέλος του ομίλου της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ του αποκλειστικού εισαγωγέα των αυτοκινήτων Skoda στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση κιτ υγραεριοκίνησης σε βενζινοκίνητα αυτοκίνητα όλων ανεξαρτήτων των μαρκών.

Στη VIAGAS, και σε διάστημα που κυμαίνεται ανάμεσα σε 1 ή 2 ημέρες, έχετε την δυνατότητα να τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου το πλέον εξελιγμένο σύστημα υγραεριοκίνησης εξασφαλίζοντας μειωμένο κατά 50% και πλέον κόστος κατανάλωσης καυσίμου.

Μέσω ενός ειδικού διακόπτη που τοποθετείται στο ταμπλό ο οδηγός έχει την δυνατότητα να επιλέξει το καύσιμο που επιθυμεί. Έτσι ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις όπου η εύρεση σταθμού ανεφοδιασμού υγραερίου δεν είναι εφικτή τότε το όχημα μπορεί να κινηθεί κανονικά με την βενζίνη. Ουσιαστικά η αυτονομία του αυτοκίνητου διπλασιάζεται μιας και το όχημα έχει πλέον δύο (2) ρεζερβουάρ.

Το κόστος αγοράς και τοποθέτησης του εξοπλισμού-κιτ κυμαίνεται από €1.490 και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα €2.090 ανάλογα με τον τύπο και τον κινητήρα του αυτοκινήτου. Παράλληλα η VIAGAS παρέχει τη δυνατότητα αποπληρωμής του ποσού σε 24 άτοκες δόσεις

Η VIAGAS παρέχει εγγύηση δύο ετών για τη σωστή λειτουργία του κιτ παρόλο αυτά η τεράστια επιτυχία που γνωρίζουν τα συστήματα κίνησης με υγραέριο σε ολόκληρη την Ευρώπη τα τελευταία 50 χρόνια αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της αξιοπιστίας τους.

Τέλος η VIAGAS αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται ώστε το αυτοκίνητό στο οποίο έχει τοποθετηθεί υγραεριοκίνηση να είναι απολύτως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ορίσετε ραντεβού,  μπορείτε να καλέσετε στο 210-3420500 ή να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα www.viagas.gr

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...