Έρχεται το Hyundai των 20.000 ευρώ - Είναι SUV και ονομάζεται Inster

H Hyundai δηλώνει έτοιμη να ρίξει στην αγορά ένα μικρό και προσιτό στην κτήση ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που θα τοποθετείται στην κατηγορία των compact αστικών SUV/Crossover.

  • -
  • -

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες για το πολυαναμενόμενο φθηνότερο ηλεκτρικό μοντέλο της γκάμας της και ένα από τα φθηνότερα της αγοράς. Το νέο Inster -περί ου ο λόγος- βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο «αδερφό» Casper που πωλείται εδώ και μια τριετία περίπου στην Ν. Κορέα και σύμφωνα με τις φήμες που αιωρούνται στην ατμόσφαιρα, η τιμή του θα είναι κάτω από 20.000 €!

Στα τέλη Ιουνίου η επίσημη αποκάλυψη

Η Hyundai θα παρουσιάσει με κάθε επισημότητα στο κοινό το μικρότερο και πιο προσιτό μοντέλο της ηλεκτρικής της γκάμας στη Διεθνή Έκθεση Κινητικότητας που θα λάβει χώρα στο Busan της Ν. Κορέας στα τέλη Ιουνίου.

To όνομα Inster προέρχεται από τις λέξεις «intimate» και «innovative» που σημαίνουν «οικείο» και «καινοτόμο». Παρότι οι πρώτες… σκοτεινές εικόνες δεν αποκαλύπτουν τη σχεδιαστική ταυτότητα του Inster, ορισμένες λεπτομέρειες όπως τα χαρακτηριστικής σχεδίασης φώτα ημέρας LED αλλά και η compact – υπερυψωμένη σιλουέτα του μοντέλου μαρτυρούν ένα στιβαρό και συμπαγές σε διαστάσεις Α-SUV που θυμίζει αρκετά το θερμικό αδερφάκι του, το Casper.

Οι τεχνικές πληροφορίες είναι ακόμα περιορισμένες και το μόνο που έγινε γνωστό είναι ότι η μέγιστη αυτονομία κίνησης του Inster με μία φόρτιση θα ανέρχεται στα 335 km σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών WLTP. Τιμή που εάν επαληθευθεί και στην πράξη κρίνεται ως εξαιρετική για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

Η Hyundai δεν έδωσε επίσης κάποιες, έστω και σκοτεινές, φωτογραφίες από το εσωτερικό του Inster, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο διάκοσμός θα δανειστεί πολλά στοιχεία από το Casper, όπως τον ψηφιακό πίνακα οργάνων αλλά και την ευμεγέθη κεντρική οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων.

Δείτε ακόμα: Στην Ελλάδα το εκρηκτικό Hyundai Ioniq 5 N των 650 ίππων

Όπως και να χει μέχρι τα τέλη του μήνα που διανύουμε θα έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο δημιούργημα των Κορεατών, τόσο σε ότι αφορά το τεχνικό σκέλος και την παραγωγή όσο φυσικά και για την επιβεβαίωση της τιμής πώλησης του στις ευρωπαϊκές αγορές.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...