H ονειρική Lamborghini του Κώστα Φορτούνη - Κοστίζει 350.000 ευρώ

Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, έχει στο γκαράζ του το best seller μοντέλο της Lamborghini των τελευταίων 5 ετών!

  • -
  • -

Ο Κώστας Φορτούνης καλείται να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη Γη της επαγγελίας, κατακτώντας τον τίτλο στον τελικό του Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα.

Το 10άρι του Ολυμπιακού και κατά πολλούς ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, μέχρι βέβαια να οδηγήσει τον «θρύλο» στην κορυφή της Ευρώπης, οδηγεί ο ίδιος ένα από τα κορυφαία SUV στην ευρωπαϊκή -και όχι μόνο- αγορά!

Lamborghini Urus…

Ο Ολυμπιακός, μέσω της χορηγίας-συνεργασίας που έχει με τη Renault, παρέχει σε παίκτες, προπονητές, στελέχη και stuff της ομάδας, αυτοκίνητα του Γάλλου κατασκευαστή. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχετε και δει και εσείς κάποιους από τους παίκτες του Ολυμπιακού να κυκλοφορούν με ένα Clio, ένα Captur ή ένα Austral.

Ωστόσο αυτά δεν είναι τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών. Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο πάρκινγκ του προπονητικού κέντρου στο Ρέντη, δύναται να μείνει με το στόμα ανοιχτό! Γιατί σε αυτό πολλές φορές φιγουράρει και το προσωπικό αυτοκίνητο του Κώστα Φορτούνη. Μια μαύρη Lamborgini Urus

Το ιταλικό SUV έχει ως τιμή εκκίνησης στη χώρα μας περίπου τα 350.000 ευρώ και ως γνωστών πρόκειται για το best seller μοντέλο της Lamborghini τα τελευταία έτη. Μάλιστα, υπήρχαν χρονιές όπου το εντυπωσιακό SUV συγκέντρωνε το 60% επί του συνόλου των πωλήσεων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας!

Θυμίζουμε ότι η Lamborghini Urus εφοδιάζεται με έναν διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων, η απόδοση του οποίου φτάνει τους 650 ίππους με 850 Nm ροπής.

Δείτε ακόμα: Η Lamborghini έσπασε ρεκόρ εσόδων, πωλήσεων και κερδών το 2023

Το βάρους σχεδόν 2,2 τόνων αμάξωμα χρειάζεται μόλις 3,6’’ για τα πρώτα 0-100 km/h από στάση με την τελική του ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 305 km/h. Να σημειωθεί επίσης ότι το σύστημα τετρακίνησης είναι στάνταρντ όπως και το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων, ενώ η πολυτέλεια και η υψηλή τεχνολογία δε θα μπορούσαν φυσικά να απουσιάζουν από ένα αυτοκίνητο αυτής της κλάσης και αξίας…

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...