Πρώτη σε όλη την Ευρώπη η Nissan Ελλάδας – Τι σπουδαίο πέτυχε;

Η επιτυχία της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας έχει άμεση σχέση με τους πελάτες της Nissan και την ποιότητα των υπηρεσιών.

  • -
  • -

Όταν το Qashqai είναι το δεύτερο πιο καλοπουλημένο μοντέλο στην κατηγορία του – με βάση τα στοιχεία του ΣΕΑΑ για το τετράμηνο του 2024 – και το Juke έχει ήδη ξεπεράσει τις 1.000 ταξινομήσεις το ίδιο διάστημα, προφανώς και η Nissan κάτι κάνει πολύ καλά στην Ελλάδα.

Οι αγοραστές δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στη μάρκα, με την εταιρεία να παρέχει από τη μία πλευρά κορυφαία αυτοκίνητα, και από την άλλη, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/259258d72e777ce024156ab9de5288d9.jpg

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι στο πρόσφατο συνέδριο ανεξάρτητων αντιπροσώπων της Nissan Europe, η ελληνική εταιρεία Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., απέσπασε το βραβείο «Customer Experience Excellence».

Δεύτερο συνεχόμενο βραβείο για τη Nissan Ελλάδας

Με την κατάκτηση για 2η συνεχή χρονιά του «Customer Experience Excellence 2023» της Nissan Europe,  η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την σταθερή δέσμευσή της για την παροχή κορυφαίου επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες της.

Δείτε ακόμη: Το νέο Nissan Juke ήρθε στην Ελλάδα – Αναλυτικά οι τιμές

Το βραβείο παρέλαβε ο κύριος Τάκης Θεοχαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

nissan

Οι δύο βασικοί παράγοντες που αξιολογήθηκαν και στους οποίους πρώτευσε το εξουσιοδοτημένο δίκτυο Νissan στην Ελλάδα είναι οι εξής :

  • Άριστη απόδοση στις έρευνες ικανοποίησης πελατών Sales & After Sales
  • Άριστα αποτελέσματα των συμβούλων πωλήσεων στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Nissan Europe

Η εν λόγω βράβευση για δεύτερη συνεχή χρονιά, είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής και ομαδικής δουλειάς των τελευταίων ετών, με κύριο γνώμονα το «χτίσιμο» μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη, δίνοντας πάντα έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης. Δείτε εδώ τις τιμές όλων των μοντέλων Nissan στην Ελλάδα

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...