Η εταιρεία που επιλέγουν οι billionaires για τις custom παραγγελίες τους – Τρελά ποσά

Κάθε παραγγελία είναι μοναδική και για χοντρά πορτοφόλια καθώς κατά μέσο όρο οι εξατομικευμένες προτάσεις που υλοποιούνται, έχουν 6ψήφια αξία!

  • -
  • -

Η Carlex Design χρειάστηκε τέσσερα χρόνια για να κατασκευάσει αυτό το μοναδικό G-Falcon το οποίο προφανώς, βασίζεται σε μια Mercedes-AMG G 63

Η Carlex Design ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση αλλά εξελίχθηκε σε μια τεράστια εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στις εξατομικευμένες προτάσεις. Πελάτες της είναι οι απανταχού billionaires αυτού του πλανήτη, οι οποίοι εμπιστεύονται στην Carlex πέρα από τα αυτοκίνητα τους, τα ιδιωτικά τους αεροπλάνα και σκάφη!

Μοναδικές δημιουργίες

Η Carlex Design έχει κατά καιρούς δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο περίτεχνα και φυσικά μοναδικά προϊόντα στο χώρο της αυτοκίνησης. Η συλλογή «Seven Elysium Himalaya», που περιλαμβάνει μια Rolls-Royce Cullinan, μια Lamborghini Urus, μια Ferrari Purosangue, μια Bentley Bentayga, μια Aston Martin DBX κ.α., θεωρείται από τους ειδικούς του χώρου ως η «απόλυτη» σε επίπεδο εξατομικευμένων παροχών!

Το πιο πρόσφατο ωστόσο δημιούργημα της είναι η εικονιζόμενη G-Falcon. Πρόκειται ουσιαστικά για μια G-Class με ασημένιες και χρυσές τρισδιάστατες γκραβούρες στην οροφή της, οι οποίες απεικονίζουν ένα γεράκι!

Όλη η «δουλειά» γίνεται στο χέρι από δεξιοτέχνες του είδους, ενώ το συγκεκριμένο έργο στη G-Falcon, χρειάστηκε 4 ολόκληρα χρόνια για να υλοποιηθεί.

Το εξωτερικό του αυτοκινήτου διαθέτει επίσης επικάλυψη σκόνης διαμαντιού βουρτσισμένη στο χέρι και σφυρήλατους τροχούς 24 ιντσών κατά παραγγελία, μαζί με ένα προσαρμοσμένο κιτ αμαξώματος από ανθρακονήματα

Προχωρώντας στα ενδότερα, το «πιλοτήριο» είναι ντυμένο με δέρμα κορυφαίας ποιότητας από ιδιόκτητα ζώα της φίρμας (!), φέρει ραφές οι οποίες είναι προφανώς στο χέρι και αυτές, ενώ υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες… από ασήμι.

Δείτε ακόμα: Τα 10 πιο σπάνια αυτοκίνητα στην ιστορία

Παρότι οι τιμές για κάθε custom πρόταση της Carlex Design ποικίλουν, ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη, είναι βέβαιο ότι κάθε αυτοκίνητο που θα μπει στο «γκαράζ» της πολωνικής φίρμας, θα βγει έχοντας υπογράψει πρώτα ένα τσεκ με 6ψήφιο ποσό…  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...