Πειραιάς: Έτσι έκλεβαν τους οδηγούς Ταξί – Τους έπιασαν επ΄αυτοφώρω

Οι δράστες είχαν κλέψει τουλάχιστον 11 οδηγούς Ταξί στην περιοχή του Πειραιά, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μέθοδο. Ευτυχώς, η αστυνομία τους συνέλαβε.

  • -
  • -

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων, οι οποίοι με χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν από οδηγούς Ταξί χρηματικά ποσά, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες επιβιβάζονταν σε Ταξί προσποιούμενοι τους πελάτες και κατά τη διαδρομή, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου ή σωματικής βίας αφαιρούσαν από τους οδηγούς χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα και διέφευγαν με τα πόδια.

Οι δύο Έλληνες, ηλικίας 27 και 32 ετών, είχαν κλέψει τουλάχιστον 11 οδηγούς από τον Απρίλιο έως και χθες, οπότε και συνελήφθησαν στα Καμίνια.

taxi

Οι Αστυνομικοί είχαν ειδοποιηθεί για τη δράση τους από τους οδηγούς Ταξί στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Έτσι, όταν επιχείρησαν να ληστέψουν έναν ακόμη, ξεκίνησαν έρευνα και τους εντόπισαν. Αρχικά, ακινητοποίησαν τον 27χρονο και λίγο αργότερα και τον συνεργό του.

Αμφότεροι οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες. Οι συλληφθέντες θα μεταβούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, με την κατηγορία της ληστείας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Δείτε ακόμη: Στην Ελλάδα το πρώτο ηλεκτρικό Hyundai Kona Ταξί - Κάτω από 14.000 ευρώ η τιμή του

Το πόσα ακριβώς χρήματα είχαν καταφέρει να κλέψουν από τους άτυχους επαγγελματίες αυτοκινητιστές Ταξί, δεν έχει διασταυρωθεί ακόμη.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...