Ford Mustang τρακάρει Tesla Cybertruck κι εξαφανίζεται - Ποιο έπαθε μεγαλύτερη ζημιά; [video]

Έχετε αναρωτηθεί τι θα συνέβαινε αν ένα σπορ αυτοκίνητο σαν την Ford Mustang τράκαρε με ένα θωρακισμένο τέρας σαν το Tesla Cybertruck; Ένα video μας δίνει την απάντηση.

  • -
  • -

Η Mustang και το Cybertruck έχουν τεράστια διαφορά μεγέθους, οπότε ίσως να είναι εύκολο να φανταστούμε ποιο αυτοκίνητο θα υποστεί περισσότερες ζημιές. Ωστόσο, είναι άλλο η φαντασία και άλλο η πραγματική εικόνα.

Σε video  που κυκλοφορεί στο internet, βλέπουμε τις συνέπειες που είχε για τα δύο αυτοκίνητα η  «συνάντησή» τους σε  έναν αυτοκινητόδρομο. Σε αυτό το περιστατικό μία Mustang ακούμπησε ένα Cybertruck.

ford-mustang-cabrio-tesla-cybertruck-ameriki-trakarisma

Πώς έγινε η επαφή ανάμεσα στη Mustang και το Cybertruck;

Οι YouTubers του καναλιού The Megawatts βρέθηκαν στο στόχαστρο ενός οδηγού Mustang που επιχείρησε επικίνδυνο προσπέρασμα. Οι λήψεις από το Tesla καταγράφουν ξεκάθαρα όλη τη σειρά των κακών αποφάσεων.

Δείτε ακόμα: Θα έρθει στην Ευρώπη το Tesla Cybertruck;

Αρχικά, η Mustang πλησιάζει το Cybertruck από πίσω και μπαίνει στη δεξιά λωρίδα για προσπέραση. Στη συνέχεια, αντί να ολοκληρώσει την προσπέραση και να απομακρυνθεί με ασφάλεια, ο οδηγός κάνει λάθος εκτίμηση της απόστασης και στρίβει αριστερά το τιμόνι πάρα πολύ νωρίς.

ford-mustang-cabrio-ameriki-tesla-cybertruck-trakarisma

Τι ζημιές έπαθαν τα Mustang και Cybertruck από την επαφή;

Η επαφή είναι αναπόφευκτη. Ευτυχώς, χάρη στην στιβαρή κατασκευή του, το Cybertruck βγαίνει σχεδόν αλώβητο από τη σύγκρουση, έχοντας μόνο μερικές γρατσουνιές στην προστατευτική μεμβράνη και στο αμάξωμα από χάλυβα. Αντίθετα, η Mustang, δυστυχώς, αποχωρεί με ένα μεγάλο αποτύπωμα του ελαστικού του Cybertruck στο πλάι, που μαρτυρά την απερισκεψία του οδηγού της. Μαζί, ζημιές υπέστη και το αμάξωμα, αν και πρέπει να αναφέρουμε ότι είχε ήδη κάποια ζημιά.

Οι YouTubers αναζητούν ακόμα τον οδηγό της Mustang, δημοσιεύοντας τον αριθμό της πινακίδας. Αυτό βοήθησε καθώς φαίνεται ότι άλλοι χρήστες του internet έχουν βρει το αυτοκίνητο ή έστω την περιοχή στην οποία κινείται.

Βέβαια, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να πρόκειται για μία «κόντρα» ανάμεσα στους οδηγούς των δύο αυτοκινήτων, στοιχείο που θα εξηγούσε σε κάποιον βαθμό την υπάρχουσα ζημιά στη Mustang, πριν από την σύγκρουση με το Cybertruck. Θέλουμε να πιστεύουμε/ελπίζουμε, ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...