Θέλετε να εργαστείτε στην F1; Η ομάδα που προσλαμβάνει στην Ευρώπη και χωρίς πτυχίο

Οι περισσότερες θέσεις εργασίας αφορούν βέβαια μηχανικούς, όλων των ειδικοτήτων, αλλά υπάρχουν και άλλες, που δεν απαιτούν πτυχίο πανεπιστημίου!

  • -
  • -

Η Formula 1 αποφάσισε πριν από λίγους μήνες, ότι η αγωνιστική ομάδα του Michael Andretti, δεν έχει θέση στο πρωτάθλημα της Formula 1 καθώς δεν πρόκειται να προσθέσει αξία στον προϊόν της, τουλάχιστον, στην παρούσα φάση.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν η Andretti-Cadillac, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στο grid της F1 το 2028. Για το λόγο αυτό, η αμερικανική ομάδα ετοιμάζει ήδη το έδαφος προκειμένου να είναι καθόλα έτοιμη για την παρθενική της συμμετοχή στο κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ του πλανήτη.  

Με έδρα το Silverstone στην Αγγλία

Η ομάδα της Andretti Cadillac θα εδρεύει στο Silverstone στην Αγγλία, με τη «μαμά» εταιρεία, την Andretti Global, να αναρτά στο διαδίκτυο αγγελίες για ποικίλες θέσεις εργασίας στις νέες της εγκαταστάσεις επί βρετανικού εδάφους!

Οι θέσεις εργασίας είναι δεκάδες και αναρτήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, στο Indeed Worldwide και στο Google UK Jobs. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, υπάρχουν 59 διαθέσιμες θέσεις, από αναλυτές στρατηγικής αγώνων, έως διευθυντής ποιοτικού ελέγχου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να είστε μηχανικός για να υποβάλλεται το  βιογραφικό σας.

Βέβαια, οι περισσότερες θέσεις εργασίας αφορούν μηχανικούς (λογισμικού, αεροδυναμικής, κινητήρων, δομικών μηχανισμών κ.α.) αλλά υπάρχουν και αρκετές «αγγελίες» όπου η Andretti Global αναζητά και άλλες ειδικότητες όπως υπεύθυνους για την τροφοδοσία των εγκαταστάσεων, φύλακες κ.α., χωρίς προφανώς σε αυτό το job description να απαιτείται οποιοδήποτε πτυχίο ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος.

Δείτε ακόμα: Ο Newey φεύγει από τη Red Bull - Πού θα πάει;

Όπως πάντως προαναφέραμε, η αγωνιστική ομάδα της Andretti Cadillac δεν έχει πάρει ακόμα το ok από την F1, με τον Michael Andretti, να έχει ωστόσο πολλές συνομιλίες και με την Liberty Media (έχει τα δικαιώματα προβολής των αγώνων της F1) προκειμένου να ασκήσει περαιτέρω πιέσεις ούτως ώστε να πάρει άμεσα το πράσινο φως. Οι αγγελίες βέβαια παραμένουν έως και σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο…  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...