Τα 4 προνόμια που κάνουν σήμερα την αγορά ενός Audi πιο συμφέρουσα από ποτέ!

Η ενέργεια Time 4 Audi σας επιτρέπει να αποκτήσετε σήμερα πιο εύκολα από ποτέ το μοντέλο της Audi που πάντα ονειρευόσασταν

  • -
  • -

Η ποιότητα κατασκευής, η αξιοπιστία, η τεχνολογική υπεροχή και η εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Audi και το αγοραστικό κοινό είναι μερικά από τα στοιχεία που εδώ και δεκαετίες καθιστούν την απόκτηση ενός μοντέλου της γερμανικής μάρκας ελκυστική. Οι δημιουργίες της Audi έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού, αφού προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, χωρίς συμβιβασμούς σε επίπεδο οδηγικής απόλαυσης. Ένας συνδυασμός στοιχείων που καθιστούν την συμβίωση με ένα Audi ως μία ξεχωριστή εμπειρία και εξακολουθούν να την διατηρούν στην κορυφή των premium κατασκευαστών.

Αν είσαι ένας από αυτούς που θέλουν να κάνουν την είσοδο τους στον μοναδικό κόσμο της Audi και να απολαύσουν τη συναρπαστική εμπειρία οδήγησης ενός από τα μοντέλα της, σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή. Βλέπεις, με το πρόγραμμα «Time 4 Audi» η αγορά ενός αυτοκινήτου της θρυλικής φίρμας είναι πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ. Η Kosmocar προσφέρει τέσσερα μοναδικά προνόμια που θα μειώσουν το ετήσιο κόστος χρήσης και θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις απερίσπαστος τη συμβίωση σου με ένα μοντέλο της Audi. 

Lucky number 4!

Καταρχήν, η προσφορά της Kosmocar δεν έχει περιορισμούς και αφορά όλα τα μοντέλα της premiumγερμανικής μάρκας! Ανάλογα με τις επιθυμίες σου και με δεδομένες της ελκυστικές τιμές στα αυτοκίνητα της σε όλα τα segment, μπορείς να επιλέξεις το Audi που σε γοητεύει και ταιριάζει στις ανάγκες σου επωφελούμενος από τέσσερα μοναδικά προνόμια! Καταρχήν, μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου απολαμβάνεις εγγύηση 4 ετών, στοιχείο που χτίζει μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και το αυτοκίνητο σου. Για τέσσερα χρόνια θα έχεις δωρεάν Οδική Βοήθεια, που θα φροντίσει να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όποια στιγμή και αν χρειαστεί. Επιπλέον, μειώνοντας ακόμα περισσότερο το κόστος χρήσης, για τέσσερα χρόνια δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις το σέρβις του αυτοκινήτου, το οποίο και είναι προπληρωμένο! Και το… πακέτο γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό, αν προσθέσουμε το χαμηλό επιτόκιο της τάξεως του 4% για την αγορά ενός νέου Audi. 

Tώρα είναι η ώρα!

 Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις δικό σου το Audi που πάντα ονειρευόσουν. Η γερμανική φίρμα σου προσφέρει μία πληθωρική γκάμα μοντέλων, με κορυφαία χαρακτηριστικά για κάθε κατηγορία. Με καινοτόμο τεχνολογικό υπόβαθρο σε επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, δείχνοντας τον δρόμο στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Αλλά και με αποδοτικά κινητήρια σύνολα που συνδυάζουν φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα, οικονομία, αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις. Και μάλιστα σε κάθε είδους αμάξωμα και segment. Και αν διστάζετε να κάνετε την είσοδο σας στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, με το πρόγραμμα «Time 4 Audi» μπορείς να απολαύσεις τα ίδια προνόμια και να επιλέξεις ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο μέσα από την υπερπλήρη γκάμα της γερμανικής μάρκας.

Τώρα είναι η ώρα για να αποκτήσεις το Audi που πάντα ήθελες και δεν έχεις χρόνο για χάσιμο! Η προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Απριλίου, για αυτό μη χάσεις την ευκαιρία και επισκέψου το πλησιέστερο σε σένα

Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Αudi

για να μάθεις περισσότερα ή μπες στην επίσημη ιστοσελίδα της Audi!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...