Ο νέος σούπερμαν - Τον πάτησαν 376 μοτοσικλέτες και δεν έπαθε τίποτα

Κι όμως ένας Ινδός φαίνεται να ξεγελά τον θάνατο καθώς επέζησε, όταν 376 μεγάλες μοτοσυκλέτες, πέρασαν από πάνω του! Αναπόφευκτα, μπήκε και στο βιβλίο Guinness.

  • -
  • -

Το είχε βάλει σκοπό να δοκιμάσει τα όρια του! Ο Pandit Dhayagude, είχε αυτήν τη τρέλα από παλιά. Είχε μπει μάλιστα ξανά στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness όταν 121 ποδήλατα πέρασαν από πάνω του, ενώ ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος. Πλέον ανέβασε τον πήχη της δυσκολίας στο μέγιστο βαθμό, βάζοντας στη θέση των ποδηλάτων… μοτοσυκλέτες.

376 για την ακρίβεια

Στο βίντεο φαίνεται ξαπλωμένος στο έδαφος, ανάμεσα σε δυο ράμπες, με μοτοσυκλέτες, 376 για την ακρίβεια, να περνούν από πάνω του, με τον ίδιο να βγαίνει αλώβητος από την όλη διαδικασία!

Το Guinness World Records (GWR) μοιράστηκε μάλιστα το εν λόγω βίντεο στην επίσημη σελίδα του στο Instagram, επιβεβαιώνοντας την επίτευξη αυτού του ρεκόρ. Ο Pandit εκπαίδευε για πολύ καιρό την κοιλιακή του χώρα προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει αυτής της δοκιμασίας, με τον ίδιο βέβαια να δηλώνει πως και μερικά λεπτά πριν ξεκινήσουν να τον πατούν οι μοτοσυκλέτες, δεν ήταν σίγουρος ότι θα αντέξει!

Δείτε ακόμα: Πόσες μαζορέτες χωράνε σε ένα smart;

Τελικά τα κατάφερε και πλέον, είναι στην ευχάριστη θέση, να βλέπει το όνομα του να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας -για το συγκεκριμένη διαδικασία- των ρεκόρ Guinness.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...