Xiaomi SU7: Πότε έρχεται Ελλάδα το πρώτο αυτοκίνητο της Xiaomi;

Είναι πλέον επίσημο. Η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη, επιβεβαίωσε σε δηλώσεις της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ότι η Xiaomi και το SU7 έρχονται Ελλάδα.

  • -
  • -

Το νέο βήμα της Info Quest που αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα όλης της γκάμας προϊόντων της Xiaomi στη χώρα μας, θα ξεκινήσει με την εισαγωγή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου Xiaomi SU7 το οποίο, από τα αποκαλυπτήριά του στις αρχές της χρονιάς, μέχρι και σήμερα έχει δημιουργήσει ήδη πολύ θόρυβο.

90.000 παραγγελίες σε ένα 24ωρο

Η Xiaomi αυτή τη στιγμή, κατασκευάζει ένα SU7 κάθε 76 δευτερόλεπτα! Το νούμερο είναι ασύλληπτο τόσο για μια πρωτοεμφανιζόμενη φίρμα όσο και για τους παραδοσιακούς κατασκευαστές…

Όπως σημείωσε η κα Κουτσουρέλη η διάθεση των αυτοκινήτων της Xiaomi στην ελληνική αγορά θα συνοδεύεται και από ένα ολόκληρο οικοσύστημα υποστήριξης, που θα περιλαμβάνει και δίκτυο ταχυφορτιστών. «Δεν είναι μόνο ένα προϊόν. Θα στηθούν υπηρεσίες, θα υπάρχει τεχνική υποστήριξη, θα δημιουργηθεί ένα ολόκληρο οικοσύστημα» τόνισε χαρακτηριστικά η αντιπρόεδρος του Ομίλου.

Σε τρία χρόνια στην Ελλάδα η Xiaomi και το SU7

Προκειμένου να στηθεί αυτό το «οικοσύστημα» υποστήριξης αλλά και να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου η Xiaomi να έρθει στη χώρα μας καθόλα έτοιμη, θα χρειαστούν περίπου τρία χρόνια, όπως υποστήριξε η κα Κουτσουρέλη.

Με την είσοδο των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Xiaomi στην ελληνική αγορά, ο κινεζικός κολοσσός θα παρέχει και στη χώρα μας ολόκληρο το οικοσύστημά του, κάτω από τη νέα ομπρέλα «Human x Car x Home», που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη και υποδεικνύει τη δέσμευσή του να παρέχει ολοκληρωμένες, καλύτερα συνδεδεμένες εμπειρίες.

Θυμίζουμε, πως η Xiaomi πρωτοήρθε στην Ευρώπη μέσω της Ελλάδας και της Info Quest, που σημαίνει πως ο Κινέζος γίγαντας έχει βρει προφανώς στο «πρόσωπο» της Info Quest έναν αξιόλογο στρατηγικό συνεργάτη.

Η συνεργασία της Xiaomi με τον Όμιλο Quest μετράει ήδη οκτώ χρόνια, με τα προϊόντα της πρώτης να έχουν αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις, ως προς τα μερίδια αγοράς, σε διάφορες κατηγορίες.

Δείτε ακόμα: Το πρώτο ηλεκτρικό της Xiaomi είναι γεγονός – Έχει 673 ίππους

Ενδεικτικά αναφέρουμε, πως η Xiaomi είναι η νούμερο 1 εταιρεία σε πωλήσεις στα ηλεκτρικά πατίνια, αλλά και ρομποτικές σκούπες, ενώ και στα smartphones έχουν υπάρξει τρίμηνα που έχει καταφέρει να «αρπάξει» την πρώτη θέση από τη Samsung.

Πρόσφατα, οι δύο πλευρές (Quest και Xiaomi) επέκτειναν τη συνεργασία τους και στη Ρουμανία, με τα πρώτα δείγματα να είναι ιδιαιτέρως θετικά, όπως σημείωσε η κα Κουτσουρέλη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...