Top 10 Μοντέλα 25 – 31 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 25 – 31 Μαρτίου

Μία μόλις αλλαγή έχει η λίστα αυτής της εβδομάδας, με τα υπόλοιπα μοντέλα να διατηρούν τη θέση που είχαν και πριν από 7 ημέρες.

  • -
  • -

Ήρεμα τα πράγματα αυτή τη βδομάδα στο Top 10 με τα μοντέλα που τράβηξαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σελίδα του GOCAR σύμφωνα με τις δικές αναζητήσεις. Μία μόλις αλλαγή μεταξύ δύο μοντέλων είναι το συνταρακτικό νέο, με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα να διατηρούν το slot τους στη λίστα.

Κάπως έτσι, για ακόμη μία φορά έχουμε το Suzuki Ignis στην κορυφή του Top 10, με τα Toyota Aygo X και Kia Picanto να συμπληρώνουν το βάθρο. Πιο πίσω, τα Suzuki Swift και FIAT Panda διατήρησαν τις θέσεις 4 και 5, ενώ αμέσως μετά έχουμε την μία και μοναδική αλλαγή. Πρόκειται για το FIAT 500 και το Dacia Sandero Streetway, με το ιταλικό πόλης να ανακτά την 6η θέση. Από εκεί και πέρα τα πράγματα κύλισαν ομαλά, με τα αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν στις θέσεις 8, 9 και 10, να παραμένουν ως έχουν. Αυτό σημαίνει πως στα 3 τελευταία κενά έχουμε τα εξής μοντέλα, με την σειρά που ακολουθούν: Mitsubishi Space Star, Seat Ibiza και Jeep Avenger.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...