Πήρε τη Mustang του φίλου του και τα διέλυσε όλα [video]

Λένε πως το αυτοκίνητο δεν το δανείζεις ποτέ, ειδικά σε έναν απρόσεκτο οδηγό. Στην περίπτωση αυτού του κυρίου, τα λάθη ήταν συνεχόμενα και θα πληρωθούν πολύ ακριβά.

  • -
  • -

Αυτοκίνητα όπως το Ford Mustang και ειδικά η έκδοση Shelby GT500, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς από την πλευρά του οδηγού και εμπειρία. Αν το πάρει στα χέρια του κάποιος άσχετος, τότε είναι πολύ πιθανό να συμβούν τα χειρότερα.

Στην Τσεχία, συνέβη ένα ιδιαίτερο ατύχημα με μια Mustang Shelby προηγούμενης γενιάς. Το αυτοκίνητο το οδηγούσε ο φίλος του ιδιοκτήτη, ο οποίος ωστόσο, έκανε το ένα λάθος πίσω από το άλλο. Αρχικά, πέρασε με κόκκινο, στη συνέχεια επιχείρησε να ντριφτάρει, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε μια πινακίδα, έπειτα ξαναντρίφταρε και χτύπησε ένα άλλο όχημα.

mustang

Το χειρότερο της υπόθεσης ωστόσο, είναι πως δεν είχε καν άδεια οδήγησης και στον έλεγχο της Αστυνομίας διαπιστώθηκε πως είχε καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Ο οδηγός αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων είναι οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, οδήγηση δίχως άδεια, επικίνδυνη συμπεριφορά, φθορά και παραβίαση ερυθρού σηματοδότη. Η κάθε μία κατηγορία είναι πιο καταδικαστική από την άλλη, με τις ζημιές που προκάλεσε να ξεπερνούν τα 10.000 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Με τράκαρε μεθυσμένος - Τι ισχύει με την ασφάλεια

Όσο για την ηλικία του, δεν είναι κάποιος πιτσιρικάς όπως μπορεί να υποθέσει κανείς, αλλά ένας 50χρονος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...