MG ZS: Το πλήρως εξοπλισμένο SUV

Η MG αναγκάζει την αγορά αυτοκινήτου να αλλάξει σελίδα και να περάσει σε μία νέα εποχή, προσφέροντας μοντέλα όπως το ZS που καταρρίπτουν κάθε προηγούμενο όσον αφορά τη σχέση αξίας/κόστους, διαθέτοντας εξωπραγματικό εξοπλισμό σε ασυναγώνιστη τιμή.

  • -
  • -

Σήμερα, το αγοραστικό κοινό έχει εστιάσει την προσοχή του περισσότερο από ποτέ στις παροχές που έχει να προσφέρει ένα αυτοκίνητο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι αυτοκινητοβιομηχανίες να εμπλουτίζουν συνεχώς τα μοντέλα τους με πλουσιότερο και πιο προηγμένο εξοπλισμό, προσπαθώντας να κερδίσουν το πλεονέκτημα. Κάτι τέτοιο όμως κοστίζει και οδηγεί σε άνοδο των τιμών και κατ’ επέκταση σε δυσαρέσκεια των αγοραστών. Εκτός, αν μιλάμε για μοντέλα όπως το compact SUV της MG, το ZS. Από τη στιγμή που λανσαρίστηκε στην αγορά έκανε το κοινό και τους κριτικούς να παραμιλούν τόσο με το ασυναγώνιστο κόστος κτήσης, αλλά και με την εντυπωσιακή λίστα εξοπλισμού.

1

Η επιστροφή της MG Motor στην ελληνική αγορά έγινε με εμφατικό τρόπο, καθώς η εταιρεία ήρθε στη χώρα μας με μία πλήρη γκάμα, η οποία περιλαμβάνει προτάσεις που ικανοποιούν το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψήφιων αγοραστών. Το ZS είναι ένα κομψό και άνετο SUV, ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν τις αποδράσεις χάρη στους χώρους και την πρακτικότητα που έχει να προσφέρει παρά τις compact διαστάσεις του, χωρίς όμως την παραμικρή παραχώρηση σε τομείς όπως το στυλ και ο εξοπλισμός.

2

Ασύγκριτη σχέση compact διαστάσεων και άνεσης

Το ZS έχει καταφέρει κάτι άκρως εντυπωσιακό. Μπήκε στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αυτοκινητοβιομηχανίας, αυτή των B-SUV, και έβαλε τα γυαλιά στον ανταγωνισμό από πολλές απόψεις. Μία από τις σημαντικότερες αρετές του είναι η ευρυχωρία και πιο συγκεκριμένα η  μοναδική δυνατότητα που έχει να συνδυάζει τις compact διαστάσεις ενός μοντέλου του segment, με χώρους που πλησιάζουν αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών. Ότι πρέπει δηλαδή για τις ανάγκες μίας σύγχρονης οικογένειας που αναζητά ένα μεταφορικό μέσο που να μην «στριμώχνεται» εντός πόλης, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποδράσει το σαββατοκύριακο για ένα ταξίδι. Με τα 448 λίτρα του χώρου αποσκευών να αναλαμβάνουν όλα όσα θέλουν να πάρουν μαζί τους. 

Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για την καμπίνα του εσωτερικού, με το εσωτερικό του ZS να φιλοξενεί με άνεση επιβάτες και στις δύο σειρές καθισμάτων, χωρίς περιορισμούς στο ύψος. Παράλληλα, τα μεγάλα κρύσταλλα και η πανοραμική οροφή χαρίζουν εξαιρετική περιφερειακή ορατότητα, δημιουργώντας έτσι μία ακόμη πιο έντονη αίσθηση ευρυχωρίας, κάνοντας το B-SUV της MG ιδανικό συνοδοιπόρο για μικρά και μεγάλα ταξίδια.

4

Με κανέναν συμβιβασμό στο design και την πρακτικότητα

Κι αν νομίζετε πως όλη αυτή η άνεση και η ευρυχωρία λειτουργεί σε βάρος του στυλ, κάνετε λάθος. Το MG ZS καταφέρνει να ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο μοντέρνο design και την πρακτικότητα, συνδυάζοντας τα θετικά στοιχεία και από τους δύο κόσμους. Φέροντας όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα σύγχρονο SUV από πλευράς εμφάνισης, το ZS είναι επιβλητικό και ταυτόχρονα κομψό. Οι ράγες οροφής, τα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, οι ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών από τη βασική κιόλας έκδοση, και η υπερυψωμένη φύση του, φροντίζουν να αναδεικνύουν την περιπετειώδη πλευρά του. Από την άλλη, οι λεπτομέρειες αλουμινίου, τα LED φωτιστικά σώματα με τα φώτα ημέρας ή το ραμμένο σήμα της MG στα προσκέφαλα των καθισμάτων, βγάζουν προς τα έξω την πολυτελή όψη του μοντέλου, φέρνοντας έτσι την απόλυτη αρμονία.

5

Και φυσικά, όλα τα παραπάνω έχουν και πρακτικό λόγο ύπαρξης. Στοιχεία όπως οι ράγες οροφής  ή τα διαιρούμενα πίσω καθίσματα 60/40, εκτοξεύουν τις δυνατότητες του ZS ως ένα γνήσιο SUV που δεν φοβάται τις αποδράσεις στη φύση, τόσο εντός, όσο και εκτός δρόμου, προσφέροντας τη δυνατότητα να μεταφέρει ότι μπορεί να θελήσουν οι επιβάτες.

6

Πλημμυρισμένο με προηγμένες τεχνολογίες

Κι αν όλα αυτά σας κάνουν να θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα το νέο B-SUV της MG, η λίστα του εξοπλισμού καταφέρνει να το κάνει ακόμα πιο θελκτικό. Το ZS ουσιαστικά μπορεί να κάνει ακόμη και μοντέλα μεγαλύτερων κατηγοριών να «ιδρώσουν», χάρη στο υπερπλήρες πακέτο παροχών που  προσφέρει. Με τιμή που το καθιστά ως το πιο value for money μοντέλο της αγοράς, καταφέρνει να εντυπωσιάσει ακόμη και στη βασική του έκδοση. Με ποιο τρόπο; Προσφέροντας πολυτέλειες και ανέσεις, όπως infotainment με οθόνη 10,1", συμβατότητα με Android Auto και Apple CarPlay, ζάντες αλουμινίου 17", σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, προβολείς Full LED και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω.

6

Κι αν ανέβει κανείς ακόμη πιο πάνω στη γκάμα, θα βρει στοιχεία που ακόμη και premium μοντέλα θα ζήλευαν! Όπως πανοραμική κάμερα 360°, δορυφορική πλοήγηση, ηχοσύστημα 6 ηχείων με 3D sound και μία σουίτα 14 ηλεκτρονικών συστημάτων που εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία στον οδηγό και τους επιβάτες. Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται το Adaptive Cruise Control, το σύστημα αυτόματης λειτουργίας της μεγάλης σκάλας φώτων για άριστη ορατότητα το βράδυ, το αυτόματο φρενάρισμα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η προειδοποίηση παρέκκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας μαζί με το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας, η προειδοποίηση για ύπαρξη αυτοκινήτου στην «τυφλή» γωνία των καθρεπτών, το σύστημα επιτήρησης κάθετης κυκλοφορίας κατά την έξοδο από θέση στάθμευσης με όπισθεν και πολλά ακόμη, που προσφέρουν ξεγνοιασιά και σιγουριά στις μετακινήσεις της οικογένειας!

Κι αν οι τεχνολογίες αυτού του είδους δεν είναι το μόνο σας μέλημα, και αυτό που επιζητάτε είναι η βιώσιμη μετακίνηση και ένα μοντέλο φιλικό προς το περιβάλλον, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση EV του ZS. Σε αυτή την εκδοχή έχουμε όλα τα θετικά στοιχεία που προσφέρει το compoact SUV, τα οποία συνδυάζονται με ένα κινητήριο σύνολο μηδενικών ρύπων που συμβαδίζει με την απόλυτη τάση της εποχής. Ο αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας χαρίζει άμεση απόκριση στις εντολές του οδηγού επιταχύνοντας πρόθυμα το ZS, ενώ ο εξοπλισμός είναι αντίστοιχα πλήρης, ακόμη και από το εισαγωγικό επίπεδο. Με δύο διαφορετικές εκδόσεις μπαταρίας και αυτονομίας, κάθε ένας μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη για τον ίδιο πρόταση.

8

Με μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας των 51 kWh, μπορούν να καλυφθούν έως και 320 km, ενώ η έκδοση υψηλότερης αυτονομίας χαρίζει έως και 440 km με μια πλήρη φόρτιση. Και όταν το ρεύμα τελειώσει, το 5-80% ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις 40 λεπτά για γρήγορους ανεφοδιασμούς χωρίς άγχος, ακόμη και σε ταξίδι. Παράλληλα, το MG ZS EV προσφέρει τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης (Eco, Normal και Sport) ώστε ο οδηγός να μπορεί να προσαρμόσει το αυτοκίνητο στις ανάγκες κάθε διαδρομής. Οικονομία στις αστικές μετακινήσεις, άνεση στο ταξίδι ή σπορ συμπεριφορά σε ένα επαρχιακό, ορεινό δίκτυο!

9

Το MG ZS είναι το B-SUV της ελληνικής αγοράς που αξίζει περισσότερο από κάθε άλλο τον τίτλο value for money. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί και προσφέρει στον σύγχρονο αγοραστή όλα όσα έχει ανάγκη, χωρίς να απαιτεί υποχωρήσεις σε ποιότητα, άνεση και διαθέσιμους χώρους.

Μάθετε περισσότερα για τα νέα MG ZS και ZS EV και αποκτήστε το δικό σας στο δίκτυο των αντιπροσώπων της MG Motor σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...