Χαϊδάρι: Αυτό είναι το χειρότερο σημείο στη Λ. Αθηνών

Σοβαρό κίνδυνο διατρέχουν πεζοί και οδηγοί στο τμήμα της Λεωφόρου Αθηνών πριν και μετά το Παλατάκι, καθώς εδώ και ένα μήνα περίπου, επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι.

  • -
  • -

Συγκεκριμένα, ο δημόσιος φωτισμός δεν λειτουργεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους 4 μεγάλους πυλώνες της διασταύρωσης να είναι κλειστοί, όπως και μια επιπλέον κολώνα επί της Λεωφόρου στη γωνία στο Παλατάκι. Επίσης στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και τα φώτα στην ελαιοσυστάδα της Πλατείας Δημαρχείου, Καραϊσκάκη και Λ. Αθηνών γωνία.

Αδιανόητο γιατί συμβαίνει αυτό

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα xaidarisimera.gr όπου στο εκτενές ρεπορτάζ που δημοσίευσε αποκάλυψε όλα τα κακώς κείμενα, ενώ έθεσε και ένα ερώτημα προς το αρμόδιο Υπουργείο, το οποίο παρότι εδώ και αρκετές ημέρες γνωρίζει επί του θέματος και έχει έτοιμη και την πεζογέφυρα, δεν έχει αναλάβει καμία απολύτως πρωτοβουλία.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα, το Υπουργείο Υποδομών και η Περιφέρεια επιθυμούν πρώτα να κάνουν τα εγκαίνια, και κατόπιν να φωταγωγήσουν τόσο την πεζογέφυρα όσο και να επιδιορθώσουν τις ζημιές στους πυλώνες που έχουν βυθίσει στο σκοτάδι έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής.

Δείτε ακόμα: Νέα πεζογέφυρα στο Χαϊδάρι

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αλλά και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το xaidarisimera.gr ο κίνδυνος είναι πάρα πολύ μεγάλος τόσο για τους πεζούς που διασχίζουν τη Λεωφόρο και οι οποίοι είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτοί από τα οχήματα όσο και από τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου οι οποίοι καλούνται να κινηθούν στο κομμάτι αυτό της Λεωφόρου, βυθισμένοι στο σκοτάδι.  

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...