Skoda Easy Driving: Έτσι θα αγοράσεις το νέο Skoda Fabia με 155 ευρώ το μήνα

To Skoda Fabia αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία των supermini και σήμερα είναι πιο προσιτό από ποτέ!

  • -
  • -

Η κατηγορία των supermini εξακολουθεί σήμερα να αντιστέκεται σθεναρά στη λαίλαπα των SUV και crossover. Η Skoda εδώ και δεκαετίες αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις στο segment, με το Fabia να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές. Η 4η και νεότερη γενιά είναι αναμφίβολα το καλύτερο Fabia που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του Τσέχου κατασκευαστή και σήμερα είναι πιο προσιτό από ποτέ. Μπορεί να γίνει δικό σου με μόλις 155 ευρώ το μήνα, απολαμβάνοντας παράλληλα την 4ετή εγγύηση που προσφέρει η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία! Δίνοντας νέα διάσταση στη σχέση τιμής/αξίας, το Skoda Fabia αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Και αυτοί είναι οι λόγοι που καταφέρνει και ξεχωρίζει! 

Μοντέρνο και νεανικό

Το νέο Skoda Fabia έχει πετάξει από πάνω του κάθε στοιχείο συντηρητισμού. Είναι σύγχρονο και δυναμικό χωρίς να προκαλεί. Ακολουθεί τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda, διατηρώντας έντονη την ταυτότητα της μάρκας, αλλά έχοντας τη δική του προσωπικότητα. Είναι νεανικό και fun, με τις γραμμές του αμαξώματος να το καθιστούν και εξαιρετικά αεροδυναμικό! Μια σειρά από λεπτομέρειες, όπως οι ζάντες ειδικής σχεδίασης, οι καθρέφτες και οι ενεργά ρυθμιζόμενες περσίδες ψύξης, η αεροτομή στο πίσω μέρος και δώδεκα πάνελ στο πάτωμα του αμαξώματος, του χαρίζουν αεροδυναμικό συντελεστή μόλις 0,28 cd. Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ στην κατηγορία, που στην πράξη μεταφράζεται σε οικονομία καυσίμου 0,2 lt/100 km! 

Ευρυχωρία μοντέλου μεγαλύτερης κατηγορίας

Αν στη λίστα με τις ανάγκες σας βρίσκεται ψηλά η ευρυχωρία, τότε το Skoda Fabia είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για εσάς. Βλέπετε, σε χωροταξικό επίπεδο τοποθετείται στην κορυφή της κατηγορίας του. Βασίζεται στην πλατφόρμα MQB-A0 και οι διαστάσεις του έχουν αυξηθεί σημαντικά. Είναι χαρακτηριστικό πως το μεταξόνιο των 2.550 mm είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο της Skoda Octavia πρώτης γενιάς! Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τέσσερις ενήλικες χωρίς συμβιβασμούς στον διαθέσιμο χώρο για τα γόνατα όσων καθίσουν πίσω, την ώρα που ο χώρος αποσκευών των 380 lt είναι υπεραρκετός για τις αποσκευές μίας οικογένειας. 

Κορυφαία και… «έξυπνη» πρακτικότητα

Η καμπίνα των επιβατών δεν είναι μόνο άνετη, αλλά επιπλέον ευχάριστη και ιδιαίτερα πρακτική. Ο εσωτερικό διάκοσμος είναι ποιοτικός, ενώ διάφορες πινελιές όπως τα ανάγλυφα «Fabia» στο περίβλημα του πίνακα οργάνων, οι κυκλικοί αεραγωγοί, και οι όμορφες ραφές στο ταμπλό, δημιουργούν ένα μοντέρνο περιβάλλον για τους επιβάτες. Αυτό που θα σε κερδίσει μόλις περάσεις στην καμπίνα του Fabia είναι οι έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι. Μία σειρά από 16 συνολικά καινοτόμες λύσεις προσφέρουν συνολικά 108 lt επιπλέον αποθηκευτικού χώρου! Δεν είναι υπερβολή, πως ανάλογα την έκδοση οι πρακτικές δυνατότητες Simply Clever, μπορούν να φτάσουν τις 43! Σε αυτές περιλαμβάνονται στοιχεία όπως θήκη για κάρτες και στυλό, χώρος αποθήκευσης στη σήραγγα μπροστά από τα πίσω καθίσματα με θήκη για κύπελλα, τσέπες αποθήκευσης smartphone στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων, φως ανάγνωσης για τους πίσω με έλεγχο από μπροστά, και πολλά ακόμα! 

Απόλυτα σύγχρονο και συνδεδεμένο

Εκτός από άνετη, πρακτική και ευχάριστη, η καμπίνα του Skoda Fabia είναι σύγχρονη και το περιβάλλον απόλυτα ψηφιακό. Ανάλογα την έκδοση, μπορείς να έχεις μπροστά σου τον πίνακα οργάνων Virtual Cockpit σε διάσταση 10,25’’ με τις πέντε δυνατότητες παραμετροποίησης. Η νεότερη γενιά του συστήματος πολυμέσων φιλοξενείται σε μία οθόνη που μπορεί να φτάσεις έως και τις 9,2’’, και φυσικά είναι συμβατό με Android Auto, Apple CarPlayκαι MirrorLink. Αν θέλετε να είστε συνεχώς συνδεδεμένοι, οι υπηρεσίες Skoda Online μπορούν να σας προσφέρουν πλοήγηση και live πληροφορίες για την κυκλοφορία, ενώ με την εφαρμογή My Skoda μπορείτε να είστε συνεχώς σε άμεση επαφή με το δικό σας Fabia.

Το κορυφαίο για την κατηγορία τεχνολογικό υπόβαθρο ενισχύεται από την παρουσία του συστήματος φωνητικών εντολών, αλλά και την τοποθέτηση έως και πέντε θυρών USB-C στο εσωτερικό του! Φυσικά, όπως σε όλα τα μοντέλα της Skoda, δεν έχει γίνει κανένας συμβιβασμός στον τομέα της ασφάλειας, κάτι για το οποίο φροντίζουν μία σειρά εξελιγμένων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως το Front Assist με εντοπισμό πεζών, το Side Assist, Lane Assist και πολλά ακόμα. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό για εσάς, αξίζει να σημειώσετε πως το Skoda Fabia απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP! 

Εγγυημένη αποδοτικότητα

Κάτω από μοντέρνο και δυναμικό αμάξωμα του Skoda Fabia κρύβονται μία σειρά από αποδοτικά κινητήρα σύνολα, τα οποία έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους. Στη βάση της γκάμας συναντάμε στον ατμοσφαιρικό 1.000άρη των 80 ίππων, ο οποίος και ενδείκνυται για όσους αναζητούν την οικονομία καυσίμου. Το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο TSI των 116 ίππων προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις αλλά και χαμηλή κατανάλωση, την ώρα που μπορεί να συνδυαστεί και με το αυτόματο κιβώτιο DSG των επτά σχέσεων. Μάλιστα, και στις δύο περιπτώσεις οι χαμηλές εκπομπές ρύπων εξασφαλίζουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας και ελεύθερη πρόσβαση στο δακτύλιο! Αν τώρα είστε ανάμεσα σε όσους αναζητούν επιπλέον δυναμικά χαρακτηριστικά και κορυφαίες επιδόσεις, το Fabia με το λογότυπο «Monte Carlo» είναι η έκδοση που ταιριάζει στις ανάγκες και επιθυμίες σας. Με απόδοση 150 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο DSG καταφέρνει να επιταχύνει στα 100 km/από στάση σε μόλις 8 sec, την ώρα που η μέση κατανάλωση αγγίζει μόλις τα 5,6 lt/100 km! 

Σημείο αναφοράς

Η επιτυχία και η αναγνώριση του Skoda Fabia δεν είναι τυχαία. Το τσέχικο supermini υπερκαλύπτει τις ανάγκες του οδηγού και προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα θα ζητήσει κανείς από ένα μοντέλο της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η μοντέρνα σχεδίαση «παντρεύεται» με ευρυχωρία που συναντάμε σε αυτοκίνητα μεγαλύτερου segment, διατηρώντας κορυφαίο δείκτη πρακτικότητας, υψηλό δείκτη ασφάλειας και τεχνολογίας. Με πλούσιο εξοπλισμό από τη βασική έκδοση είναι φανερό ότι το Skoda Fabia αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Και σήμερα με το πρόγραμμα Skoda Easy Driving η απόκτηση του είναι πιο προσιτή από ποτέ, αφού μπορεί να γίνει σήμερα δικό σου με μόλις 155 € το μήνα, απολαμβάνοντας παράλληλα και 4ετη εγγύηση. Μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Skoda και μάθε περισσότερα για το Skoda Fabia, ενώ μη χάσεις την ευκαιρία να το δεις από κοντά σε έναν από τους επίσημους εμπόρους Skoda.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...