Απόκτησε σήμερα ένα ηλεκτρικό της Hyundai με έκπτωση έως 9.000 €!

Με την προωθητική ενέργεια «Green Bonus» η Hyundai κάνει την ηλεκτροκίνηση πιο προσιτή από ποτέ, προσφέροντας έκπτωση για τα ηλεκτρικά της μοντέλα που φτάνει έως τα 9.000 €!

  • -
  • -

Αν ακόμα σκέφτεσαι να κάνεις το αποφασιστικό βήμα και να περάσεις στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, η Hyundai κάνει σήμερα την απόφαση σου πιο εύκολη από ποτέ! Τώρα μπορείς να κάνεις δικό σου το αμιγώς ηλεκτρικό Hyundai Kona, το Ioniq 5 ή το Ioniq 6 απολαμβάνοντας τη μοναδική προωθητική ενέργεια «Green Bonus» της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας που αγγίζει έως και τα 9.000 €! Προσθέτοντας σε αυτή τη σημαντική έκπτωση το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η Hyundai καθιστά σήμερα την ηλεκτροκίνηση πιο προσιτή από ποτέ! 

Η Hyundai έχει αποκτήσει ηγετικό ρόλο στη σημαντικότερη τάση της εποχής μένοντας πιστή στη δέσμευση της για της ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον. Υπήρξε από τους πρωτεργάτες της ηλεκτροκίνησης και σήμερα προσφέρει μία γκάμα μοντέλων που έχουν κερδίσει τα εύσημα των καταναλωτών και του Ειδικού Τύπου. Είναι χαρακτηριστικό, πως τα Ioniq 5 και Ioniq 6 κατέκτησαν το βραβείο WCOTY (Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς) το 2022 και το 2023, αντίστοιχα! Ενώ, η νεότερη γενιά του Hyundai Kona κατέκτησε τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς στη χώρα μας για το 2024! Με τη γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων η Hyundai προσφέρει μία καινοτόμα αντίληψη για το πως οραματίζεται τη ζωή με το αυτοκίνητο στο μέλλον, αλλά στη σημερινή εποχή. Και ανάλογα με τα θέλω και τις επιθυμίες σου μπορείς να αποκτήσεις το μοντέλο που σου ταιριάζει περισσότερο. 

Hyundai Kona Electric: Η ιδανική εκδοχή

Το νέο Kona μπορεί να διατίθεται και σε εκδόσεις με θερμικούς κινητήρες, αλλά η ηλεκτρική του έκδοση θεωρείται η κορυφαία της σειράς. Η νεότερη γενιά σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί και σύμφωνα με τις ανάγκες της αμιγώς ηλεκτρικής εκδοχής, στοιχείο που έχει εκτοξεύσει το δείκτη αποδοτικότητας του. Η φουτουριστική εικόνα ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα του μεγάλου και άνετου SUV. Διατίθεται με δύο μπαταρίες, χωρητικότητας 48 και 56 Kwh, αποδίδοντας 156 και 218 ίππους, αντίστοιχα. Η μικρότερη εκδοχή προσφέρει 377 km αυτονομίας, ενώ στην περίπτωση της ισχυρότερης εκδοχής, αυτή διαφοροποιείται ανάλογα με τη διάσταση των ελαστικών. Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση που εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 17'' μπορεί να καλύψει έως 514 km με μία φόρτιση, ενώ αν επιλέξει κάποιος διάσταση 19'', η αυτονομία αγγίζει τα 454 km. Είναι εμφανές, πως κάθε μία από τις εκδόσεις του αμιγώς ηλεκτρικού Kona καθιστά την καθημερινή συμβίωση μαζί του το ίδιο ξέγνοιαστη με αυτή που βιώνει κάποιος στο τιμόνι ενός θερμικού μοντέλου. Επιπλέον, με ταχύτητες φόρτισης κοντά στα 100 kW, η αναπλήρωση της ενέργειας είναι γρήγορη και εύκολη, αφού για να γεμίσει η μπαταρία από το 10% στο 80% χρειάζονται μόλις 41 λεπτά.

Φυσικά, ο υψηλός βαθμός ευρυχωρίας και πρακτικότητας, καθιστούν το Kona ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ηλεκτρικό μοντέλο που θα τους συντροφεύει στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και στην κάλυψη των αναγκών μίας οικογένειας. Επιπλέον, το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο του Kona Electric αναδεικνύεται περαιτέρω από τα συστήματα άνεσης, ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Στην καμπίνα του βιώνεις την ηρεμία και τη σύγχρονη εμπειρία της ψηφιακής συμβίωσης με το αυτοκίνητο σε ένα απόλυτα digital περιβάλλον με κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Και πάντα με σύμμαχο την ασφάλεια που προσφέρουν τα μοντέλα της Hyundai, με την σουίτα Hyundai Smartsense να περιλαμβάνει τα πάντα, και μάλιστα από το βασικό εξοπλισμό του μοντέλου. 

Hyundai Ioniq 5: Νέα δεδομένα!

Το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της χρονιάς για το 2022 έδωσε νέα διάσταση στα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Η ξεχωριστή ρετρο-φουτουριστική του σχεδίαση συνδυάζεται με κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο και κινητήριες μονάδες που καθιστούν την ηλεκτροκίνηση πιο ελκυστική από ποτέ. Με μεγάλη αυτονομία και ταχύτητες φόρτισης της τάξεως των 350 kW, αποτελεί δείγμα γραφής για το πως θα είναι τα ηλεκτρικά μοντέλα στο μέλλον. Με δύο διαφορετικές μπαταρίες και μετάδοση της κίνησης στους πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς, συνδυάζει την αποδοτικότητα με τις κορυφαίες επιδόσεις. Ανάλογα με την έκδοση και τις ζάντες που θα επιλέξεις, σου επιτρέπει να καλύψεις από 384 έως και 507 km σε συνδυαστικό κύκλο με μία μόλις φόρτιση, ενώ αν κινηθείς αποκλειστικά στην πόλη, μπορείς να καλύψεις έως και 710 km χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείς φορτιστή! Και το σημαντικότερο είναι πως όταν έρθει η στιγμή του ανεφοδιασμού ενέργειας, με το κορυφαίο σύστημα τεχνολογίας 800V μόλις 18 λεπτά είναι αρκετά για να φορτίσει η μπαταρία από το 10% στο 80%!

Το Ioniq 5 θέτει νέα στάνταρ στον τομέα της άνεσης και της ευρυχωρίας! Η καμπίνα του εντυπωσιακού crossover έχει σχεδιαστεί με στόχο να βελτιστοποιήσει την εμπειρία της διαβίωσης των επιβατών στο εσωτερικό του. Το απόλυτα ψηφιακό και συνδεδεμένο περιβάλλον συνδυάζεται με απαράμιλλους χώρους για όσους βρεθούν στο εσωτερικό του. Η τεχνολογική του υπεροχή ενισχύεται περαιτέρω με μία σειρά προηγμένων συστημάτων ασφάλειας και ψυχαγωγίας με τα οποία εφοδιάζεται, με την νεότερη γενιά της τεχνολογίας BlueLink να φροντίζει να είστε πάντα επίκαιροι και συνδεδεμένοι. Την ίδια ώρα, η  ομπρέλα ασφάλειας Smartsense εξασφαλίζει την υποβοήθηση του οδηγού και την ασφάλεια των επιβατών, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP κατάφερε να αποσπάσει την κορυφαία βαθμολογία με πέντε αστέρια.

Hyundai Ioniq 6: Ξεφεύγει από τα καθιερωμένα

Με το Ioniq 6 η Hyundai τόλμησε και κατάφερε να κάνει αίσθηση! Προσφέροντας δύο σύγχρονα και αποδοτικά αμιγώς crossover, τα Ioniq 5 και Kona Electric, στο αμάξωμα του Ioniq 6 ενσαρκώνεται το σεντάν του μέλλοντος. Σε μία περίοδο που κυριαρχούν τα SUV, ξεχωρίζει με τη σχεδιαστική διαφορετικότητα και μοναδικότητα του αμαξώματος. Είναι τολμηρό μοντέλο, που συνδυάζει τη φουτουριστική σχεδιαστική φιλοσοφία με τα ρετρό στοιχεία, με το αποτέλεσμα εκτός από εντυπωσιακό να είναι και εξαιρετικά αεροδυναμικό! Ο εξαιρετικά χαμηλός συντελεστής οπισθέλκουσας που αγγίζει το 0,21 cd, αποτελεί νούμερο ρεκόρ για μοντέλο παραγωγής! 

Τα αποδοτικά ηλεκτρικά σύνολα της Hyundai επιτρέπουν στο Ioniq 6 μία εμπειρία οδήγησης χωρίς χιλιομετρικούς περιορισμούς. Διατίθεται με μπαταρία χωρητικότητας 53 kWh και ισχύ 151 ίππων, αλλά και με μία μεγαλύτερη 77 kWh. Η τελευταία προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, μία πισωκίνητη απόδοσης 229 ίππων και μία τετρακίνητη 325 ίππων, με κοινό παρονομαστή τις κορυφαίες επιδόσεις. Αλλά και την κορυφαία αυτονομία! Ανάλογα την έκδοση και τις ζάντες, το Ioniq 6 μπορεί να καλύψει έως και 614 km σε συνδυαστικό κύκλο ή ως 777 km κινούμενο αποκλειστικά στην πόλη, στοιχείο που σου επιτρέπει να ζήσεις χωρίς το άγχος της φόρτισης, ανεξαρτήτως συνθηκών. Επιπλέον, η παρουσία του προηγμένου ηλεκτρικού συστήματος 800V που επιτρέπει ταχυφόρτιση DC σε ταχύτητα 350 kW, καθιστά εξαιρετικά εύκολο τον ανεφοδιασμό, αφού μόλις 18 λεπτά χρειάζεται για να αναπληρώσει ενέργεια από το 10-80%! Χρονικό διάστημα που καθιστά την ηλεκτροκίνηση απόλυτα πρακτική και εν τέλει ελκυστική… 

Η κατάλληλη στιγμή

Είναι δεδομένο πως η ηλεκτροκίνηση θα αποτελέσει την κυρίαρχη τάση στην αγορά του αυτοκινήτου στο άμεσο μέλλον. Και η Hyundai σου προσφέρει σήμερα τη δυνατότητα να περάσεις άμεσα στο νέο και μαγικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης μέσω τη προωθητικής ενέργειας «Green Bonus». Με την έκπτωση των 9.000 € και επιπρόσθετα την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», το Kona Electric ξεκινάει πλέον από 29.990 €, το Ioniq  5 από 32.090 € και το Ioniq 6 από 32.490 €. Μη χάνεις χρόνο και μπες τώρα στην επίσημη σελίδα της Ηyundai και μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την προωθητική ενέργεια και βρες εδώ τον κοντινότερο σε σένα επίσημο αντιπρόσωπο της Hyundai για να δεις από κοντά όλα τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της κορεάτικης μάρκας. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...