Ποιο Toyota είναι το φθηνότερο SUV στην Ελλάδα;

Πάνω από τα μισά αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ελλάδα είναι SUV, με το φθηνότερο από όλα να ανήκει στην Toyota, μάρκα ιδιαίτερα δημοφιλή στο ελληνικό κοινό. Ποιο μοντέλο είναι;

  • -
  • -

Στην Ελλάδα η κατηγορία των SUV γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, προσφέροντας στους οδηγούς πλήθος επιλογών σε κάθε budget. Η Toyota, ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων, διαθέτει μια ευρεία γκάμα οχημάτων, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τα γούστα.

Ανάμεσα στα SUV της Toyota, ξεχωρίζει μια επιλογή που προσφέρει ασυναγώνιστη οικονομία, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα, την αξιοπιστία και την πρακτικότητα, ενώ ταυτόχρονα είναι η φθηνότερη σχετική επιλογή που έχει ένας αγοραστής στην Ελλάδα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/0834bfc35753faa707d4a920b27c3257.jpg

Ποιο Toyota είναι το φθηνότερο SUV στην Ελλάδα; Ποια είναι η τιμή του;

Το πιο προσιτό οικονομικά μοντέλο δεν είναι άλλο από το Aygo X. Πρόκειται για ένα αστικών προδιαγραφών αυτοκίνητο που ανήκει στην κατηγορία των A-SUV.

Δείτε ακόμα: Ποιο SUV της Toyota είναι φθηνότερο 6.000 ευρώ στην Ελλάδα;

Στη βασική του έκδοση έρχεται με κινητήρα 1,0 λίτρου ο οποίος αποδίδει 72 ίππους και ροπή που φτάνει τα 93 Nm, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 14,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 158 km/h. Όσο για την τιμή του ξεκινά από 16.270 ευρώ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ff44f860fd0259f09ce36925ea2a6f77.jpg

Υπάρχει και αυτόματο Toyota Aygo X - Τι τιμή έχει;

Το Toyota Aygo X διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο στην Ελλάδα, το οποίο είναι τύπου CVT. Με αυτό βελτιώνονται ελάχιστα οι επιδόσεις (0,1 δευτερόλεπτα ταχύτερη επιτάχυνση), όμως αυξάνεται κατακόρυφα η άνεση και η ευκολία χρήσης, ειδικά μέσα στην πόλη που είναι το φυσικό περιβάλλον του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Η τιμή του αυτόματου Toyota Aygo X ξεκινάει από 17.370 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...