Νέο Toyota C-HR: Πώς θα το αγοράσεις από 267 ευρώ τον μήνα

Το Toyota C-HR είναι ένα από τα πιο αγαπημένα SUV στην Ελλάδα. Με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μπορεί να αγοραστεί με πραγματικά χαμηλή δόση.

  • -
  • -

Η ελληνική αντιπροσωπεία φέρνει νέες ευκαιρίες για τους λάτρεις του C-HR, με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Toyota Easy. Χάρη σε αυτό, η αγορά του δημοφιλούς crossover γίνεται πιο προσιτή από ποτέ, με δόση που ξεκινά από 267,72 ευρώ/μήνα.

Πώς επιτυγχάνεται όμως αυτό; Το μυστικό κρύβεται στην ευελιξία του προγράμματος. Η προκαταβολή ορίζεται στα 14.650 ευρώ, ενώ η αποπληρωμή μπορεί να γίνει σε έως και 72 μήνες. Φυσικά, όσο μεγαλύτερος ο αριθμός των δόσεων, τόσο μικρότερο το ποσό που θα καταβάλλετε μηνιαίως.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/dbcb7c67b925da78ac31fcb9e2f104ca.JPG

Οι επιπλέον επιλογές που προσφέρει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Toyota Easy

Επιπλέον, το πρόγραμμα Toyota Easy σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε στο δάνειο σας και άλλα έξοδα, όπως αγορά αξεσουάρ ή ασφαλιστικού προγράμματος. Φυσικά, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε το ποσό ης προκαταβολής, αλλά και τον αριθμό των δόσεων, προκειμένου να φέρετε τη δόση στα μέτρα σας.

Δείτε ακόμα: Ποιο SUV της Toyota είναι φθηνότερο 6.000 ευρώ στην Ελλάδα;

Με τι κινητήρες έρχεται στην Ελλάδα το Toyota C-HR;

Το Toyota C-HR προσφέρεται με τρεις κινητήρες στην Ελλάδα. Ο πρώτος είναι υβριδικός στα 1,8 λίτρα και αποδίδει 140 ίππους. Ο δεύτερος είναι επίσης υβριδικός, στα 2,0 λίτρα και η απόδοση ανεβαίνει στους 196 ίππους. Το τρίτο κινητήριο σύνολο είναι plug in hybrid, έχει ισχύ 223 ίππων και αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που αγγίζει τα 66 km.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/08776c7ec5dfd94e951a322cb7cf3e23.JPG

Αξίζει να τονίσουμε ότι το επιτόκιο, η προκαταβολή και ο αριθμός των δόσεων είναι ενδεικτικά. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα μεγέθη αυτά, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές σας δυνατότητες. Το τελικό επιτόκιο, η προκαταβολή και το ύψος της δόσης θα καθοριστούν από την τράπεζα που θα εγκρίνει το δάνειό σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...