Ποια μάρκα της Stellantis πουλά 5.000 ευρώ ένα καλάθι του πικνίκ;

Το χειροποίητο κουτί πολυτελείας σχεδιάζεται και παράγεται από τη La Malle Bernard στη Γαλλία και μπορεί να μεταφέρει ένα πλήρες σετ γεύματος για 4 άτομα…

  • -
  • -

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα premium brands της ευρωπαϊκής αγοράς αλλά και στην ανφάν γκατέ των εμπορικών σημάτων του ομίλου Stellantis. Ο λόγος γίνεται φυσικά για την DS Automobiles, η οποία πέραν των πολυτελών προτάσεων της σε ότι αφορά τη γκάμα των μοντέλων της, λάνσαρε πρόσφατα και μία ακόμα πιο premium σειρά με κομψά και χρηστικά αξεσουάρ.

Η Rolls-Royce του ομίλου Stellantis

Ανάμεσά σε αυτά τα νέα premium αξεσουάρ που προσφέρει η DS Automobiles ξεχωρίζει και ένα περιορισμένης έκδοσης καλάθι για πικνίκ (picnic hamper). Ωστόσο, κάθε άλλο παρά προσιτό είναι…

Το πολυτελές καλάθι, σχεδιάστηκε από το DS Design Studio Paris και κατασκευάστηκε στο «χέρι» από τον οίκο La Malle Bernard, τον παλαιότερο κατασκευαστή προϊόντων για πικνίκ στη Γαλλία. Το εξωτερικό του είναι επενδεδυμένο με δέρμα Nappa σε γκρι περλέ απόχρωση και εμπνέεται ουσιαστικά από τις ειδικές εκδόσεις των μοντέλων DS που με την σειρά τους έχουν πάρει πολλά στοιχεία από το χώρο της μόδας.

Άλλα χαρακτηριστικά, περιλαμβάνουν ανάγλυφες λεπτομέρειες στις λαβές και επινικελωμένα κουμπώματα. Το εσωτερικό διαθέτει υφασμάτινη επένδυση υψηλής ποιότητας που ντύνει τις καμπυλωτές ξύλινες επιφάνειες του καλαθιού, με την υπογραφή της DS να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση.

Το «καλάθι» σχεδιάστηκε για να μεταφέρει ένα πλήρες σετ τεσσάρων ατόμων. Διαθέτει μαχαιροπίρουνα, ισάριθμα ποτήρια κρασιού και βαμβακερές/λινές πετσέτες, ειδικά σωληνάρια για αλάτι, πιπέρι, λάδι, ξύδι, μαζί με ένα ισοθερμικό μπουκάλι για να διατηρείτε τα ποτά σας δροσερά ή ζεστά.

Δείτε ακόμα: Ποιο αυτοκίνητο έχει θήκη μπαγκέτας στο εσωτερικό του

Το καλάθι περιλαμβάνει επίσης ένα μαχαίρι Claude Dozorme, ένα ξύλο κοπής από καρυδιά και ένα τιρμπουσόν L'Atelier du Vin. Εξυπακούεται, ότι κάθε σετ πικνίκ μπορεί να εξατομικευτεί ώστε να ταιριάζει με ένα συγκεκριμένο μοντέλο της DS αλλά και σύμφωνα με τα θέλω του ιδιοκτήτη του.

Η DS Automobiles προσφέρει το περιορισμένης παραγωγής Picnic Hamper στην τιμή των 5.000 €. Δε χωρά αμφιβολία ότι η τιμή του είναι «τσιμπημένη» τόσο για τους λάτρεις του πικνίκ όσο και για την πλειονότητα του αγοραστικού κοινού, δεν παύει όμως να είναι μακράν πιο φθηνό από το αντίστοιχο προϊόν που προσφέρει η Rolls-Royce και που σύμφωνα με το Bloomberg κοστίζει 46.000 δολάρια!

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...