Νέο video: Δοκιμάζουμε το Kia EV9

Το δεύτερο μοντέλο της σειράς EV είναι γεγονός και αναλαμβάνει το ρόλο της ηλεκτρικής ναυαρχίδας στην κατηγορία των SUV. Πάμε λοιπόν να το οδηγήσουμε.

  • -
  • -

Με την Kia να έχει εξελιχθεί από μία value for money αυτοκινητοβιομηχανία σε έναν κατασκευαστή που θέλει να κοιτάξει στα μάτια premium δημιουργίες ευρωπαϊκής καταγωγής και μη, οτιδήποτε βγαίνει από τις πύλες των εργοστασίων της είναι λογικό να εξετάζεται έως και την τελευταία λεπτομέρεια. Μοντέλα όμως όπως το ολοκαίνουργιο, πληθωρικό SUV EV9, δείχνουν πόσο έχει αναπτυχθεί η εν λόγω μάρκα με την πάροδο του χρόνου.

Δείτε ακόμη: Video-δοκιμή Kia EV6 GT

Ένα μεγάλο, ηλεκτρικό, πολυθέσιο SUV μοντέλο που αμφισβητεί ευθέως τους πάντες και ειδικά, τον premium ανταγωνισμό. Βασισμένο στην πλατφόρμα E-GMP, το EV9, ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που διαθέτει στα ράφια της η κορεατική φίρμα. Εμείς είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε την κορυφαία τετρακίνητη έκδοση, με τα δυο ηλεκτρομοτέρ συνολικής απόδοσης 384 ίππων και 700 Nm ροπής! Πώς ήταν η εμπειρία; Δες τη video-δοκιμή στην κορυφή του άρθρου και θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...