Η Mercedes με το ελληνικό όνομα – Τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί

To νέο ultra luxury brand της Mercedes θα ονομάζεται Mythos και θα βρίθει πολυτέλειας και υψηλών επιδόσεων.

  • -
  • -

Η Mercedes είχε ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα σχέδια της αναφορικά με τη δημιουργία ενός ultra luxury brand, το Μάϊο του 2022. Έκτοτε βέβαια είχε τηρηθεί σιγήν ιχθύος. Ώσπου μία teaser εικόνα που δημοσίευσε η φίρμα, προανήγγειλε ουσιαστικά τη σύσταση του brand, που θα ονομάζεται Mythos, καθώς και την κυκλοφορία του πρώτου μοντέλου το 2025!

Για συλλέκτες και λάτρεις της Mercedes  

Το νέο ultra luxury brand της Mercedes, περιγράφεται από τους Γερμανούς, ως ένα «αποκλειστικό brand για συλλέκτες της φίρμας» καθώς τα αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν, θα είναι πέρα από περιορισμένης παραγωγής και για πολύ… χοντρά πορτοφόλια.

Όπως όλα μαρτυρούν, τα εν λόγω μοντέλα της σειράς Mythos, θα έρθουν αντιμέτωπα με προτάσεις όπως της Bentley, της Rolls-Royce αλλά και της Ferrari και Lamborghini! Που σημαίνει ότι όχι μόνο θα είναι υπερπολυτελή αλλά και υψηλών επιδόσεων και προδιαγραφών. Χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι η Mercedes σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Maybach η οποία ούτως ή άλλως έχει το δικό της premium κοινό.

H SL το πρώτο δείγμα γραφής

Το πρώτο μοντέλο της οικογένειας Mythos θα είναι η SL. Κρίνοντας πάντα και από την teaser εικόνα που δημοσίευσε η φίρμα. Θυμίζουμε, πως η τελευταία γενιά του εκρηκτικού roadster της Mercedes πωλείται αποκλειστικά ως AMG, ενώ και μια πιο κομψή έκδοση από την Maybach είναι επίσης στα σκαριά.

Αυτό που καταλαβαίνει κανείς, είναι ότι το μοντέλο με τα σήματα Mythos θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό! Και η τιμή του βέβαια αναμένεται όχι απλώς τσουχτερή αλλά… καυτή. Η βασική AMG SL 43 έχει ούτως ή άλλως εξαψήφια τιμή πώλησης, όπου στις Ηνωμένες Πολιτείες εκκινεί από τα 109.900 $ (179.100 € στη χώρα μας) και αυξάνεται στα στα 183.000 $ (286.500 € στην Ελλάδα) για την 63 4MATIC+.

Δείτε ακόμα: Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το best seller μοντέλο της AMG στην Ευρώπη

Η λογική λέει ότι η Mythos SL θα βασίζεται στην ισχυρότερη έκδοση της γκάμας (63 4MATIC+) και μαζί με τις αλλαγές τις οποίες προφανώς θα φέρει, σε κανέναν δε θα φανεί περίεργο εάν η τιμή της στις Η.Π.Α ξεπεράσει τα 300.000 $. Μένει να δούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα τα αποκαλυπτήρια για το συγκεκριμένο μοντέλο και φυσικά περισσότερες πληροφορίες για το απόλυτο brand της Mercedes με το ελληνικό όνομα!  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...