Σκουριάζει το Cybertruck της Tesla στη βροχή;

Πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν το νέο Cybertruck της Tesla να σκουριάζει ακόμα και από τις σταγόνες… της βροχής. Ποια είναι όμως η θέση της εταιρείας;

  • -
  • -

Εδώ και μερικές εβδομάδες, πολλοί νέοι ιδιοκτήτες του Cybertruck της Tesla, διαμαρτυρήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί όπως υποστηρίζουν, εντόπισαν σημάδια σκουριάς στα ολοκαίνουργια ηλεκτρικά τους οχήματά!

Μάλιστα, ένας εξ’ αυτών τόνισε σε δημοσίευση του, ότι οι άνθρωποι της Tesla που του παρέδωσαν το Cybertruck τον είχαν προειδοποιήσει ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί ακόμα και από τις σταγόνες της βροχής!

«Ο σύμβουλος πωλήσεων με ενημέρωσε συγκεκριμένα, ότι τα Cybertrucks αναπτύσσουν πορτοκαλί σημάδια σκουριάς στο αμάξωμα τους από τη βροχή και απαιτούν συχνό σκούπισμα προκειμένου να μην διαβρωθεί το χρώμα», έγραψε χαρακτηριστικά στο φόρουμ του Cybertruck Owners Club.

Η απάντηση της Tesla…

H Tesla δεν προχώρησε βέβαια σε επίσημη τοποθέτηση, ωστόσο ένας από τους μηχανικούς της φίρμας που εργάστηκαν πάνω στην κατασκευή του Cybertruck, ο Wes Morrill, φρόντισε να δώσει τη δική του απάντηση στις φήμες αυτές που πλανώνται στον αέρα.

Τι έγραψε λοιπόν σε σχετική ανάρτηση στο Χ: «Το Cybertruck είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα μπορεί να σκουριάσει. Πόσω μάλλον τόσο σύντομα όσο ισχυρίζονται κάποιοι. Οι πορτοκαλί κηλίδες δεν είναι φθορά στο αμάξωμα του Cybertruck αλλά σκουριά ενδεχομένως από μεταλλικά σωματίδια που «κάθισαν» πάνω στο αυτοκίνητο είτε από το εργοστάσιο είτε κατά τη διαδικασία μεταφοράς των οχημάτων από σιδηροδρόμους. Πρόκειται δηλαδή για επιφανειακή ζημιά και όχι δομική στο αμάξωμα και μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, κάτω από αυτό το ποστάρισμα στην πλατφόρμα Χ, απάντησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla,Elon Musk, γράφοντας ένα απλό «Ναι» ως επιβεβαίωση των όσων έγραψε ο πρώην -πλέον- μηχανικός του.

Δείτε ακόμα: Ποιος διάσημος σχεδιαστής χαρακτήρισε το Cybertruck τον Πικάσο των αυτοκινήτων

Αυτό ωστόσο που φαίνεται πως κανένας δε μπορεί να αρνηθεί, είναι ότι το Cybertruck είναι επιρρεπές στη συλλογή σκόνης και μικροσωματιδίων στο αμάξωμα του κάτι που όπως υποστηρίζουν ειδικοί οφείλεται στον ανοξείδωτο χάλυβα (το Cybertruck είναι το πρώτο όχημα παραγωγής που κατασκευάζεται από ανοξείδωτο χάλυβα μετά το Delorean του 1983) αλλά και στη διαδικασία βαφής που χρησιμοποιεί η Tesla.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...