FlexCar: Κέρδισε 50% έκπτωση και ταξίδεψε σε 3 κοντινούς προορισμούς το επόμενο Σαββατοκύριακο

Ο Φεβρουάριος είναι ο… μήνας των ερωτευμένων και η FlexCar προσφέρει μοναδικές εκπτώσεις που καθιστούν το ευέλικτο leasing πιο προσιτό από ποτέ.

  • -
  • -

Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου, η FlexCar προσφέρει μοναδικά οφέλη σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο με ευέλικτο leasing. Συγκεκριμένα, με το FlexCar Drive into Romance, το FlexDeposit έχει 50% έκπτωση και το μηνιαίο μίσθωμα που πληρώνει ο πελάτης, 10% έκπτωση. Η προσφορά αφορά συγκεκριμένα μοντέλα από τις περισσότερες κατηγορίες αυτοκινήτων και το συνολικό όφελος μπορεί να αγγίξει έως και τα 1.309 €, ανάλογα με το όχημα.

Φυσικά, όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν το ευέλικτο leasing της FlexCar διατηρούνται στο ακέραιο, όπως για παράδειγμα η επιστροφή του αυτοκινήτου όποτε το θελήσει ο πελάτης χωρίς συμβόλαιο συγκεκριμένου χρόνου, η αλλαγή του οχήματος με κάποιο άλλο από τον στόλο της εταιρείας, ακόμη και η εξαγορά του οποιαδήποτε στιγμή θελήσει ο χρήστης, δίνοντας με αυτούς τους τρόπους την απόλυτη ελευθερία επιλογής προκειμένου κάθε οδηγός να λαμβάνει απολύτως εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Και επειδή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια απόδραση εκτός πόλης με καινούργιο αυτοκίνητο, σας προτείνουμε τρεις κοντινούς προορισμούς για να επισκεφθείτε!

Τρίκαλα Κορινθίας

Με απόσταση περίπου 150 km από την Αθήνα, το ταξίδι προς τα Τρίκαλα Κορινθίας δεν θα διαρκέσει περισσότερες από 2 ώρες. Στην περιοχή υπάρχουν πάρα πολλά γραφικά χωριά που προσφέρουν καλό φαγητό, όμορφα τοπία και τη φιλοξενία της ελληνικής επαρχίας, ενώ υπάρχει και το χιονοδρομικό κέντρο Ζήρειας για εκείνους που αρέσκονται στο χειμερινό χιονισμένο τοπίο. Παράλληλα, η περιοχή έχει πολλά καταλύματα, από προσιτές έως ακριβές επιλογές, ανάλογα με τον προϋπολογισμό του κάθε επισκέπτη και το ποσό που θέλει να πληρώσει.

Στενή Ευβοίας 

Στο όρος Δίρφυς, ένα από τα πιο γνωστά χωριά είναι η Στενή Δίρφυος, προορισμός που επιλέγουν πάρα πολλοί Αθηναίοι για ημερήσια ή ολιγοήμερη εκδρομή. Η κοντινή απόσταση των μόλις 110 km από το κέντρο της πρωτεύουσας σημαίνει ότι το ταξίδι δεν διαρκεί περισσότερο από 1,5 ώρα. Αυτός είναι και ο ένας λόγος που την προτιμούν οι ταξιδιώτες. Οι άλλοι, είναι το εξαιρετικό φαγητό, τα πανέμορφα μονοπάτια στο βουνό που προσφέρονται για πεζοπορία και το μαγικό φυσικό τοπίο που κερδίζει κάθε επισκέπτη.

Αράχωβα

Συστάσεις χειμερινών προορισμών κοντά στην Αθήνα, που να μη περιλαμβάνουν την Αράχωβα, απλώς δεν υπάρχουν. Το πασίγνωστο χωριό προσφέρει πάρα πολλά καλά μαγαζιά, άφθονα καταλύματα και ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα σε κοντινή απόσταση, αυτό του Παρνασσού. Φυσικά οι τιμές είναι αυξημένες συγκριτικά με άλλους χειμερινούς προορισμούς, ωστόσο όσοι ψάχνουν για κάτι πιο προσιτό μπορούν να επιλέξουν διανυκτέρευση σε άλλο χωριό, γύρω από την Αράχωβα, με σημαντικά μικρότερο κόστος. Η απόσταση από την Αθήνα είναι περίπου 170 km που γίνονται σε περίπου 2 ώρες, χάρη και στον πολύ καλό δρόμο.

Ανακαλύψτε εδώ τα αυτοκίνητα της προσφοράς FlexCar Drive into Romance και... ετοιμάστε βαλίτσες!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...