Αυτοκίνητο γεμάτο κοκαΐνη τινάχθηκε στον αέρα - Ήταν αστυνομικού (video)

Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να γίνει παρανάλωμα του πυρός το αυτοκίνητο του αστυνομικού και μαζί το παράνομο φορτίο κοκαΐνης των 20 κιλών που μετέφερε…

  • -
  • -

Ευτυχώς, οι επιβάτες του οχήματος αλλά και όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πρατήριο καυσίμων δεν έπαθαν το παραμικρό! Ωστόσο, ο αστυνομικός και το πλήρωμα του σεντάν Ford Focus… μάλλον έμπλεξαν.

Η μεγάλη αποκάλυψη

Η έκρηξη σημειώθηκε σε βενζινάδικο στη βόρεια Αργεντινή και τα πλάνα που θα δείτε στο βίντεο προέρχονται από τις κάμερες ασφαλείας του πρατηρίου. Ο οδηγός του Ford Focus έχει κατέβει από το αυτοκίνητο και «γεμίζει» τη δεξαμενή του αυτοκινήτου με φυσικό αέριο.

Μαζί του ήταν τόσο η σύζυγος του όσο και τα τρία παιδιά του αλλά ευτυχώς, σύμφωνα με τους κανονισμούς ασφαλείας στην Αργεντινή, επιβάλλεται όταν γίνεται ανεφοδιασμός με φυσικό αέριο όλοι οι επιβάτες του οχήματος να απομακρύνονται από αυτό.

Άξαφνα λοιπόν το αυτοκίνητο εκρήγνυται, σπάνε τα τζάμια του ανοίγουν οι πόρτες και «σκίζονται» οι λαμαρίνες του. Παρά τη σφοδρότητα της έκρηξης, κανένας από τους παρευρισκόμενους στο πρατήριο δεν έπαθε το παραμικρό.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκε ένα μεγάλο μυστικό. Ο αστυνομικός, που ήταν εκτός υπηρεσίας εκείνη την ώρα, μετέφερε κοκαΐνη στο αυτοκίνητο του, με τις αρχές να πιστεύουν -από τα ευρήματα που βρήκαν- ότι ήταν άνω των 20 kg!

Ο οδηγός, προφανώς και συνελήφθη, η γυναίκα του όμως αρνήθηκε ότι γνώριζε το παραμικρό για την κοκαΐνη που ήταν κρυμμένη στη δεξαμενή καυσίμου του αυτοκινήτου. Δεδομένης βέβαια της κατεύθυνσης που είχαν ο αστυνομικός και η οικογένεια του, οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν ότι ήταν έτοιμοι να περάσουν τα βόρεια σύνορα της χώρας ώστε να πουλήσουν το παράνομο αλλά πολύτιμο φορτίο τους.  

Δείτε ακόμα: Οδηγός προκάλεσε καραμπόλα 43 αυτοκινήτων

Το πλήρωμα του Ford Focus, οδηγήθηκε από τις αρχές στην κεντρική αστυνομική διεύθυνση στο Μπουένος Άιρες προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...