10 χρόνια εγγύηση και 10 χρόνια δωρεάν service - Ποια κινεζική μάρκα το κάνει;

Τη μεγαλύτερη εγγύηση σε όλη την Ευρώπη προσφέρει μία κινεζική μάρκα, μαζί με 10 χρόνια δωρεάν service αλλά και 10 χρόνια δωρεάν internet για το αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Απόλυτη ξεγνοιασιά για μια ολόκληρη δεκαετία προσφέρει μία κινεζική μάρκα. Αγοράζοντας ένα αυτοκίνητο από την γκάμα της, ο αγοραστής δεν θα χρειάζεται να ανησυχεί για τίποτα, καθώς δεν θα πληρώσει τίποτα για βλάβες, δεν θα πληρώσει τίποτα για service, ενώ θα έχει και πλήρη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου χωρίς κόστος.

Μπορεί η συγκεκριμένη μάρκα από την Κίνα να μην έρχεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, όμως είναι αυξημένες οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο το επόμενο διάστημα. Άλλωστε ο CEO Ευρώπης είναι Έλληνας (Σπύρος Φωτεινός). Επιπλέον, ανήκει στον όμιλο Geely ο οποίος έχει ήδη παρουσία στην Ελλάδα με μάρκες όπως Volvo, Lotus, LEVC αλλά και τα moto μάρκας Benelli.

zeekr-001

Ποια είναι η μάρκα που δίνει την μεγαλύτερη εγγύηση σε όλη την Ευρώπη;

Η μάρκα που δίνει τόσο μεγάλη εγγύηση είναι η Zeekr, η οποία ανακοίνωσε το πρόγραμμα 10+10+10. Το νέο πρόγραμμα προβλέπει εργοστασιακή εγγύηση διάρκειας 10 ετών (ή 200.000 km – ό,τι έρθει πρώτο), δωρεάν service για 10 χρόνια και δωρεάν connectivity για 10 χρόνια.

Δείτε ακόμα: Έρχεται Ευρώπη το ηλεκτρικό με πάνω από 1.000 km αυτονομία

Η γκάμα της Zeekr αποτελείται αποκλειστικά από ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Αυτή τη στιγμή τα δύο μοντέλα με τα οποία έχει παρουσία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ολλανδία είναι τα Zeekr 001 και Zeekr X. Η προσφορά ισχύει για όσους προχωρήσουν σε αγορά από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 30 Απριλίου, με την προϋπόθεση ότι η παράδοση θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Μαΐου.

zeekr-001-fr

Το Zeekr 001 στην Ολλανδία ξεκινά από 59.490 ευρώ, ενώ το Zeekr X στην ίδια χώρα ξεκινά από 42.490 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...