Νέα Ford Mustang: Ποια χρώματα είναι δωρεάν και ποια κοστίζουν 1.300 ευρώ;

Η νέα Ford Mustang ήρθε στην Ελλάδα κάνοντας πολύ «θόρυβο», αφού είναι μία πρόταση τελείως διαφορετική από το υπόλοιπο τοπίο στον χώρο του αυτοκινήτου.

  • -
  • -

Η νέα Ford Mustang φέρνει μαζί της κάτι από τα παλιά, καθώς πρεσβεύει μία διαφορετική φιλοσοφία από όσα βλέπουμε σήμερα στην αυτοκίνηση. Με μεγάλο V8 μοτέρ 5.0 λίτρων, απόδοση πολλών αλόγων, κίνηση στον πίσω άξονα και χειροκίνητο κιβώτιο (υπάρχει επιλογή και για αυτόματο), αποτελεί μία από τις τελευταίες παραδοσιακές κατασκευές.

Στην Ελλάδα η Ford Mustang διατίθεται σε δύο εκδοχές ισχύος, την GT με 446 ίππους και την Dark Horse με 453 ίππους. Η GT προσφέρεται με Fastback αμάξωμα και επιλογή ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο 10 σχέσεων, αλλά και με Convertible αμάξωμα σε συνδυασμό αποκλειστικά με το 10άρι αυτόματο.

ford-mustang-gt-fastback

Όσο για την Dark Horse, έρχεται μόνο με Fastback αμάξωμα, όμως και πάλι δίνεται η δυνατότητα για επιλογή ανάμεσα σε μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή αυτόματο 10 σχέσεων.

Σε 12 χρώματα έρχεται η νέα Mustang

Ενδιαφέρουσα είναι η γκάμα των χρωμάτων ανάμεσα στα οποία μπορεί να διαλέξει ο υποψήφιος αγοραστής, καθώς περιλαμβάνει 12 επιλογές. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν κάποια που είναι δωρεάν, καθώς και άλλα που κοστίζουν μέχρι και 1.300 ευρώ.

Δείτε ακόμα: Το έξυπνο κόλπο της Ford για καλύτερες αλλαγές ταχυτήτων [video]

Στην GT Fastback και την GT Convertible υπάρχουν 11 διαθέσιμα χρώματα. Από αυτά, το μοναδικό που προσφέρεται δωρεάν είναι το λευκό με την ονομασία Oxford White. Το Race Red είναι το φθηνότερο ανάμεσα σε εκείνα που έχουν χρέωση με 551 ευρώ. Λίγο πιο ψηλά, στα 900 ευρώ υπάρχουν 6 χρώματα, ενώ στον κατάλογο βλέπουμε και δύο που κοστίζουν 1.300 ευρώ. Πρόκειται για τα Grabber Blue και Vapor Blue.

ford-mustang-gt-convertible

Στην Dark Horse έχουμε 9 χρώματα. Σε σχέση με την GT λείπουν τα Lucid Red, Iconic Silver και Yellow Splash, όμως έχει προστεθεί το Blue Ember. Μάλιστα, το Blue Ember είναι δωρεάν, όπως και το Oxford White. Πιο πάνω είναι το Race Red με 551 ευρώ, τα Atlas Blue, Carbonized Gray, Dark Matter και Absolute Black στα 900 ευρώ, ενώ στην κορυφή είναι τα Grabber Blue και Vapor Blue έναντι 1.300 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...