Ποια είναι η φθηνότερη έκδοση του Hyundai Tuscon στην Ελλάδα;

Το κορεατικό SUV έχει κερδίσει σημαντικό μερίδιο στα C-SUV και μαζί με την προτίμηση του αγοραστικού κοινού. Ποια είναι η πιο προσιτή του έκδοση και τι προσφέρει;

  • -
  • -

Τα SUV εξακολουθούν να αποτελούν τα μοντέλα που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού. Η Hyundai είναι μία από τις αυτοκινητοβιομηχανίες που έχουν επενδύσει στις κατασκευές του είδους, προσφέροντας μια υπερπλήρη γκάμα μοντέλων. Η πρόταση της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας στα C-SUV είναι το εντυπωσιακό Tucson. Με όπλο του την μοντέρνα και θελκτική σχεδίαση, τον υψηλό βαθμό άνεσης, πρακτικότητας και ευρυχωρίας, σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό τεχνολογικό υπόβαθρο, το Tucson είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις στην κατηγορία.

Επιπλέον, διακρίνεται για την πολυσυλλεκτική γκάμα κινητήριων συνόλων, αφού είναι διαθέσιμο με θερμικούς κινητήρες που ενισχύονται με ήπια υβριδική τεχνολογία, αλλά επιπλέον και σε full-hybrid και plug-in έκδοση.

Δείτε ακόμη: Δοκιμάζουμε το νέο Hyundai Tucson! 

Η πιο προσιτή εκδοχή του Tucson στην ελληνική αγορά είναι αυτή με τον 1.600άρη υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.600 cc, η οποία ξεκινάει από τα 30.590 €. Η απόδοση του είναι 150 ίπποι, ενώ η κίνηση μεταφέρεται στον δρόμο από τους εμπρός τροχούς. Η συγκεκριμένη εκδοχή συνδυάζεται με το χειροκίνητο κιβώτιο iMT των έξι σχέσεων. Σε επίπεδο εξοπλισμού, στο βασικό πακέτο της έκδοσης Distinctive το Tucson περιλαμβάνει τη συντριπτική πλειοψηφία των συστημάτων της ομπρέλας Hyundai SmartSense.

Ανάμεσα τους συναντάμε το σύστημα αυτόματης πέδησης, διατήρησης και εκτροπής λωρίδας, προειδοποίησης απόσπασης οδηγού, και πολλά ακόμα. Όσον αφορά την άνεση, στη βασική έκδοση περιλαμβάνεται ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25’’, cruise control, οθόνης αφής 8’’ με συνδεσιμότητα για Apple CarPlay και Android Auto, κάμερα οπισθοπορείας, θύρες USB εμπρός και πίσω, όπως και ζάντες αλουμινίου σε διάσταση 17’’. Δείτε εδώ αναλυτικά τις τιμές του Tuscon

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...