Ποιο Toyota έχει εγγύηση 1.000.000 km στην Ελλάδα;

Αποδεικνύοντας έμπρακτα την απίστευτη εμπιστοσύνη της στα προϊόντα που κατασκευάζει, η Toyota δίνει σε ένα μοντέλο της εγγύηση που… ζαλίζει.

  • -
  • -

Στη συζήτηση περί αξιοπιστίας αυτοκινήτων, η Toyota είναι μια από τις μάρκες που διεκδικούν τις κορυφαίες θέσεις. Έχοντας πουλήσει αμέτρητα οχήματα σε όλο τον κόσμο, κατάφερε να δημιουργήσει φανατικό κοινό που την προτιμούν ξανά και ξανά λόγω της αντοχής των αυτοκινήτων της. Και το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέρνει να διατηρήσει το ίδιο όνομα και σήμερα, όπου η πολυπλοκότητα των αυτοκινήτων έχει αυξηθεί κατακόρυφα, μαζί με την πιθανότητα εμφάνισης οποιουδήποτε προβλήματος. Τι κάνει λοιπόν μια εταιρεία που φτιάχνει άκρως αξιόπιστα αυτοκίνητα; Προσφέρει μεγάλες εγγυήσεις, για να αποδείξει την εμπιστοσύνη που δείχνει στο προϊόν της, αλλά και να πείσει νέους αγοραστές να την προτιμήσουν.

Το Toyota με 11 χρόνια ή 1.000.000 km εγγύηση

Σήμερα η αυτοκίνηση αλλάζει με την έλευση της ηλεκτροκίνησης. Η Toyota έχει επενδύσει μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στα υβριδικά αυτοκίνητα, από τότε που η ιδέα ενός υβριδικού δεν είχε μπει καν στο πλάνο πολλών κατασκευαστών. Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια, οι Ιάπωνες μπορούν δικαίως να θεωρηθούν ως οι πλέον εξειδικευμένοι στα υβριδικά. Τώρα που η ηλεκτροκίνηση μεγαλώνει ακόμη περισσότερο όμως, δεν μπορούν να μείνουν εκτός των γεγονότων. Για αυτό και παρουσίασαν το ToyotabZ4X, ένα ηλεκτρικό οικογενειακό SUV με μεγάλους χώρους. Θέλοντας να δείξουν ότι και το ηλεκτρικό μοντέλο τους διαθέτει την γνωστή «αξιοπιστία Toyota», το εφοδιάζουν με μια απίστευτης διάρκειας εγγύηση!

Δείτε ακόμη: Το Toyota που καίει 2,76 € ανά 100 km ήρθε στην Ελλάδα!

Οι όροι για να ισχύει η εγγύηση

Η εγγύηση που καλύπτει τα πάντα στο αυτοκίνητο έχει διάρκεια 6 χρόνων ή 180.000 km, όποιο προκύψει πρώτο. Από εκεί και πέρα ισχύει και η εγγύηση για την μπαταρία υψηλής τάσης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, η οποία είναι και η σημαντικότερη για ένα αυτοκίνητο του είδους. Η διάρκεια αυτής της εγγύησης είναι 11 χρόνια ή 1.000.000 km, ότι προκύψει πρώτο και αφορά το 70% της χωρητικότητας της μπαταρίας υψηλής τάσης. Για να ισχύει η εγγύηση, ο ιδιοκτήτης μετά τα έξι χρόνια (ή τα 180.000 km) θα πρέπει να περνάει το όχημα από έναν ετήσιο έλεγχο καλής λειτουργίας του ηλεκτρικού συστήματος στην Toyota. Οι 5 πρώτοι είναι δωρεάν και από εκεί και πέρα, κοστίζει 50 € έκαστος. Κάθε έλεγχος παρατείνει την εγγύηση για έναν ακόμη χρόνο. Αν περνάει από το λεγόμενο EV Health Check κάθε 12 μήνες, τότε η Toyota βεβαιώνει τον πελάτη της ότι θα αντικαταστήσει την μπαταρία σε περίπτωση που η χωρητικότητά της πέσει κάτω από το 70%, με χρονικό και χιλιομετρικό ορίζοντα 11 χρόνων και 1.000.000 km, αντίστοιχα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...