ΔΕΗ blue: Ηλεκτροκίνηση για όλους, παντού

Η ΔΕΗ Blue φέρνει τη γρήγορη φόρτιση σε όλη την Ελλάδα, βάζοντας τέλος στο άγχος της αυτονομίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

  • -
  • -

Οι μετακινήσεις με όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνονται ακόμα γίνονται ακόμα πιο ξέγνοιαστες! Η ΔΕΗ Blue επεκτείνει όλο το δίκτυο των πανίσχυρων φορτιστών της, καθιστώντας πλέον την ηλεκτροκίνηση ελκυστική τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στα ταξίδια εκτός του αστικού κύκλου.
Η ΔΕΗ Blue τοποθετεί νέους υπερταχυφορτιστές σε όλη την Ελλάδα, αναπτύσσοντας περαιτέρω το μεγαλύτερο δίκτυο φόρτισης της χώρας. Η έκταση του δικτύου της ΔΕΗ Blue εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο ανεφοδιασμό κάθε ηλεκτρικού αυτοκινήτου, σε κάθε σημείο της επικράτειας.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/da46524751dafc53169c195ee9bd10cd.jpg

Η ΔΕΗ Blue καλύπτει όλη την Ελλάδα με πράσινη ενέργεια

Οι νέοι υπερταχυφορτιστές της ΔΕΗ blue θα τοποθετηθούν σε 13 περιοχές πανελλαδικά, ενισχύοντας την παρουσία, την ποιότητα και την κάλυψη του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε όλη τη χώρα. Με ενέργεια που προέρχεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές, τα νέα σημεία ταχυφόρτισης ΔΕΗ blue θα είναι εύκολα προσβάσιμα από ΑμεΑ, η εξυπηρέτηση των οποίων θα γίνεται κατά προτεραιότητα.

Με την προσθήκη των νέων ταχυφορτιστών υψηλής ισχύος σε κομβικά σημεία του ελληνικού οδικού δικτύου, η ΔΕΗ blue ενισχύει σημαντικά το πανελλαδικό δημόσιο δίκτυο ταχυφορτιστών της που απαριθμεί περισσότερα από 230 σημεία, εκ των οποίων τα 36 είναι σημεία ταχυφόρτισης υψηλής ισχύος έως 300 kW. Η επένδυση αυτή συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, καθιστώντας την πιο προσιτή και βιώσιμη επιλογή μετακίνησης.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/56f9996ca36d4ec2f60bdde6f9d3a0e8.jpg

Για την περαιτέρω επέκταση του δικτύου η ΔΕΗ, η μεγαλύτερη εταιρεία ενέργειας στην Ελλάδα, εξασφάλισε ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Η χρηματοδότηση, συνολικού ύψους 15,5 εκατομμυρίων ευρώ, προέρχεται από το μηχανισμό Connecting Europe Facility (CEF), και θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση και λειτουργία συνολικά 34 σημείων ταχυφόρτισης σε σταθμούς φόρτισης 2Χ150 kW, συνολικής ισχύος έως 300 kW. 

Τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης

Η ηλεκτροκίνηση προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακή χρήση βενζίνης ή πετρελαίου. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πιο οικονομικά στη χρήση, καθώς η ενέργεια από το ρεύμα είναι σημαντικά φθηνότερη από τα καύσιμα. Επιπλέον, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και στην προστασία του περιβάλλοντος.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/025295079616aca6c74272d366dfd041.jpg

Η ανάπτυξη του δικτύου υπερταχυφορτιστών αποτελεί βασική προϋπόθεση για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Οι υπερταχυφορτιστές επιτρέπουν τη γρήγορη φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθιστώντας τα πιο πρακτικά για καθημερινή χρήση.

Η ΔΕΗ blue: Ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα

Η ΔΕΗ blue είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καθιστούν την ηλεκτροκίνηση προσιτή και προσβάσιμη σε όλους. Το δίκτυο υπερταχυφορτιστών ΔΕΗ blue είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Τα σημεία φόρτισης βρίσκονται σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου, καθιστώντας τα εύκολα προσβάσιμα για όλους.

deh-dei-blue-dc-larissa-fortistis-fortistes

Η ΔΕΗ blue προσφέρει επίσης προγράμματα προσφορών και προνομίων για τους χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, δωρεάν φόρτιση, έκπτωση στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, και πρόσβαση σε ειδικές θέσεις στάθμευσης.

Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον της κινητικότητας

Η ηλεκτροκίνηση είναι η πιο βιώσιμη επιλογή μετακίνησης για το μέλλον. Η ανάπτυξη του δικτύου υπερταχυφορτιστών αποτελεί βασική προϋπόθεση για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης και τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

Η ΔΕΗ blue είναι ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη του δικτύου της και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών που καθιστούν την ηλεκτροκίνηση προσιτή και προσβάσιμη σε όλους.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...