Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσεις νέο αυτοκίνητο το 2024

Με την ευκαιρία της νέας χρονιάς, πολλοί θέλουν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο, νέο αυτοκίνητο. Και αυτός είναι ο πιο εύκολος, αλλά και ξέγνοιαστος τρόπος!

  • -
  • -

Όλοι μας θέλουμε να οδηγούμε ένα καινούργιο αυτοκίνητο, όμως πολλές φορές πάμε πίσω τους στόχους μας. Η νέα χρονιά είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας και να ξεκινήσουμε… με το δεξί το έτος, για αυτό και η απόκτηση ενός νέου οχήματος μπαίνει ψηλά στη λίστα πολλών από εμάς! Ωστόσο, το συγκεκριμένο βήμα δεν είναι και το πιο εύκολο, με δεδομένο ότι τα αυτοκίνητα στοιχίζουν αρκετά, ειδικά τα τελευταία χρόνια όπου οι τιμές τους έχουν πάρει την ανιούσα. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να αποκτήσουμε καινούργιο αυτοκίνητο, εύκολα. Χωρίς υποχρεώσεις και κανένα άγχος!

Νέο έτος, νέοι… στόχοι

Η FlexCar είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου. Έχοντας αλλάξει εντελώς τα δεδομένα στο leasing, απευθύνεται σε όλους, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Πρόκειται για την ιδανική λύση, καθώς ο ενδιαφερόμενος μπορεί άμεσα να αποκτήσει το νέο του όχημα και μάλιστα, χωρίς να χρειαστεί να εκταμιεύσει ένα μεγάλο ποσό, αφού δεν απαιτείται η πληρωμή προκαταβολής. Στο μηνιαίο μίσθωμα συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου (μεικτή ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, service, ελαστικά, ενδεχόμενες βλάβες) και ο χρήστης δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα που να σχετίζεται με το όχημα.

Ταυτόχρονα όμως, η FlexCar χαρίζει μοναδική ευελιξία στους πελάτες της, καθώς δεν θα τους δεσμεύσει με κανέναν τρόπο. Το αυτοκίνητο μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιστραφεί στην εταιρεία χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, να αντικατασταθεί με ένα άλλο από τον στόλο της ή να εξαγοραστεί σε πολύ ευνοϊκή τιμή με βάση τα δεδομένα της αγοράς, με τον πελάτη να απολαμβάνει μια πραγματικά εξατομικευμένη υπηρεσία που δεν τον περιορίζει και του επιτρέπει να δημιουργήσει τους δικούς του όρους, ανάλογα την επιθυμία του. Πρόκειται για μια νέα, ολοκληρωμένη προσέγγιση στο leasing αυτοκινήτου που αλλάζει τα δεδομένα που γνωρίζουμε γύρω από τη χρονομίσθωση και τις «υποχρεώσεις» του χρήστη απέναντι στην εταιρεία.

Επιπλέον όφελος με προσφορά FleXmas Offer!

Όποιος αποφασίσει να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο από τη FlexCar μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου, θα επωφεληθεί και από την προσφορά FleXmas Offer, μια προωθητική ενέργεια από την οποία ο πελάτης βγαίνει κερδισμένος πληρώνοντας μόνο το 50% του FlexDeposit στην έναρξη της μίσθωσης και επιπλέον 10% έκπτωση σε κάθε μηνιαίο μίσθωμα, για 8 μήνες. Το συνολικό όφελος μπορεί να φτάσει έως και τις 2.700 €, δίνοντας επιπλέον λόγους να διαλέξει κάποιος τη FlexCar για να αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο για το 2024! Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένα οχήματα, από διάφορες κατηγορίες μεγέθους και αμαξώματος τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπείτε τώρα στη σελίδα της FlexCar και αποκτήστε το δικό σας καινούργιο αυτοκίνητο, άμεσα!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...