Το Cybertruck είναι ο Πικάσο των αυτοκινήτων – Ποιος διάσημος σχεδιαστής το είπε;

O σχεδιαστής της DeLorean DMC 12 δήλωσε ότι το Tesla Cybertruck ανέτρεψε τις προσδοκίες για το πώς πρέπει να είναι αισθητικά ένα pickup...

  • -
  • -

Η δήλωση αυτή ανήκει στον Giorgetto Giugiaro, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το τελευταίο δημιούργημα της Tesla, το Cybertruck. Μάλιστα, έβγαλε το καπέλο στον Elon Musk που τόλμησε να ρίξει στην αγορά ένα τόσο «επαναστατικό» σχέδιο σε pickup αμάξωμα!

Θα γίνει τεράστια επιτυχία

Ο Giugiaro συνέχισε μάλιστα να επαινεί το Cybertruck, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα la Repubblica, τονίζοντας ότι είναι απόλυτα σίγουρος για την εμπορική επιτυχία του μοντέλου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι στο μέλλον κι άλλοι κατασκευαστές θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Tesla.

«Θα έχει τεράστια επιτυχία γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ξεχωρίζουν. Δεν αντιπροσωπεύει την αναζήτηση για αρμονία και τελειότητα, αλλά για συναίσθημα και στιβαρότητα», είπε μεταξύ άλλων ο Giugiaro.

Θυμίζουμε, πως ο Ιταλός σχεδιαστής, είναι ο δημιουργός του άλλου μοναδικού οχήματος παραγωγής από ανοξείδωτο χάλυβα, του DeLorean DMC 12 του 1981, που έγινε διάσημο πρωταγωνιστώντας στις ταινίες «Back to the Future». Και αυτό βέβαια, έμοιαζε να έχει σχεδιαστεί με έναν μόνο χάρακα…

Δείτε ακόμα: Θα έρθει στην Ευρώπη το Tesla Cybertruck;

«Ο Πικάσο έφερε επανάσταση στη ζωγραφική επειδή είχε θάρρος. Ήταν ο καλλιτέχνης της αποσύνθεσης της πραγματικότητας. Ο Elon Musk είχε το θάρρος και την οξυδέρκεια να κατανοήσει την επιθυμία των ανθρώπων να ξεχωρίζουν. Γι’ αυτό και θα πετύχει το Cybertruck» δήλωσε ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη του ο Giugiaro.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...