Audi: Διαμορφώνει το μέλλον των μετακινήσεων

Ένας πραγματικός ηγέτης της αυτοκινητοβιομηχανίας δεν ακολουθεί τις τάσεις, αλλά τις διαμορφώνει: Δείτε πώς θα μετακινούμαστε στο μέλλον, μέσα από τις τέσσερεις «σφαίρες» της Audi.

  • -
  • -

Η Audi, πρωτοπόρος της αυτοκίνησης σε παγκόσμιο επίπεδο, παρουσιάζει το όραμά της για το μέλλον της μετακίνησης μέσα από τέσσερα πρωτότυπα μοντέλα που έχει κατασκευάσει. Πρόκειται για τα skysphere, grandsphere, urbansphere και activesphere. Αυτά τα εντυπωσιακά concept cars αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της γερμανικής μάρκας για μια προσωποποιημένη, βιώσιμη και συνδεδεμένη εμπειρία μετακίνησης.

Τα τέσσερα πρωτότυπα της Audi αποτελούν παραλλαγές της σφαίρας, με την έννοια ενός κλειστού συστήματος μέσα στο οποίο ο επιβάτης δεν θα μετακινείται απλά, αλλά θα ζει ενεργά. Έτσι, το αυτοκίνητο του μέλλοντος παύει να είναι μέσο μετακίνησης και γίνεται ένας χώρος μέσα στον οποίο δημιουργούμε εμπειρίες.

Audi skysphere: Η πρώτη γεύση του μέλλοντος

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/2422e3303ac1495f7e2f84b29de677a0.jpeg

Το Audi skysphere, ένα εντυπωσιακό roadster, είναι εκείνο που σηματοδότησε την αρχή μιας νέας οικογένειας concept cars. Με τις δυναμικές γραμμές του και την ηλεκτρική του φύση, το Audi skysphere προαναγγέλλει το μέλλον της πολυτέλειας, στο οποίο το αυτοκίνητο μετατρέπεται σε έναν διαδραστικό χώρο εμπειριών. Η ικανότητα πλήρως αυτόνομης οδήγησης και η επαναστατική σχεδίαση του εσωτερικού, καθιστούν το Audi skysphere ένα πραγματικό έργο τέχνης σε κίνηση.

Audi grandsphere: Μετακινήσεις στη business class

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/4606b29fb54b0de6e856c06ea9ce2bc8.jpeg

Το Audi grandsphere, ένα sedan 5,35 μέτρων, προσφέρει την άνεση της business class των αεροπορικών εταιρειών, σε ένα αυτοκίνητο. Όταν επιλέγεται η αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 4, το εσωτερικό του Audi grandsphere μετατρέπεται σε έναν άνετο χώρο χαλάρωσης, όπου οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από premium υπηρεσίες. Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και το εξελιγμένο σύστημα infotainment δημιουργούν μια αίσθηση ευρυχωρίας και πολυτέλειας, ενώ τα εντυπωσιακά καθίσματα τους προσφέρουν άφθονο χώρο για να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το ταξίδι τους.

Audi urbansphere: Αφθονία προσωπικού χώρου, ακόμα και στις μεγαλουπόλεις

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/37b8e6dad1036e37883090c52b7e02e1.jpeg

Το Audi urbansphere σχεδιάστηκε ειδικά για τις ασφυκτικά γεμάτες πόλεις, όπου ο προσωπικός χώρος είναι πολύτιμος. Ως το όχημα με τις μεγαλύτερες εσωτερικές διαστάσεις στην ιστορία της Audi, το urbansphere προσφέρει άνεση και χαλάρωση στους επιβάτες του, ακόμη και στις πιο δύσκολες κυκλοφοριακές συνθήκες. Το αυτοκίνητο διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν κατακόρυφα την ποιότητα ζωής, όπως άνετα καθίσματα, πολυτελές εσωτερικό κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά και ένα πλήρως διασυνδεδεμένο σύστημα infotainment που προσφέρει ψυχαγωγία και ενημέρωση καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Audi activesphere: Αρμονική συνύπαρξη άνεσης και αποδοτικότητας

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/f2e2dcb7bd244c7405f90b427d64994b.jpeg

Το Audi activesphere είναι το πιο πρόσφατο concept car της οικογένειας sphere, αλλά και εκείνο που συνδυάζει στον μεγαλύτερο βαθμό την πολυτέλεια με την αποδοτικότητα. Με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και τη δυνατότητα πλήρως αυτόνομης οδήγησης, το Audi activesphere υπόσχεται μια εμπειρία μετακίνησης που προσαρμόζεται στις ανάγκες των επιβατών, ανεξάρτητα αν πρόκειται για επαγγελματικές συναντήσεις, για χαλάρωση ή για διασκέδαση.

Το μέλλον της μετακίνησης είναι εδώ

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/192dd70a707f26832f05e8a74f946e35.jpeg

Τα τέσσερα concept cars της Audi αποτελούν ένα εντυπωσιακό δείγμα του οράματος της εταιρείας για το μέλλον της μετακίνησης. Με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, η Audi φιλοδοξεί να προσφέρει στους πελάτες της μια μοναδική εμπειρία μετακίνησης, η οποία συνδυάζει την άνεση, την ασφάλεια και τη διασκέδαση.

Αυτή την περίοδο το κοινό μπορεί να αποκτήσει άμεση επαφή με τον θαυμαστό κόσμο των sphere πρωτότυπων της Audi, καθώς το grandsphere βρίσκεται στην Ελλάδα, στο εμπορικό κέντρο Golden Hall μέχρι τις 8 Ιανουαρίου. Η Audi σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το όραμά της για το μέλλον της αυτοκίνησης, ένα μέλλον στο οποίο θα βιώνουμε μοναδικές εμπειρίες μετακίνησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...