Πήγε την Alfa Romeo Giulia QV για service - Την βρήκε διαλυμένη πάνω σε μια Porsche 911

H δοκιμή του αυτοκινήτου μετά το service δεν μπορούσε να πάει χειρότερα, καθώς ο εργαζόμενος στο συνεργείο μαζί με την Alfa Romeo των 510 ίππων, τράκαρε μια Porsche και μια Mercedes.

  • -
  • -

Συνήθως, όταν πηγαίνεις το αυτοκίνητο για service, περιμένεις ότι θα το παραλάβεις σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν πριν, καθώς θα πραγματοποιηθούν όλες οι εργασίες του προγράμματος συντήρησης. Ο ιδιοκτήτης αυτής της Alfa Romeo Giulia QV όμως, ήταν… άτυχος. Και αυτό γιατί ο μηχανικός του έπεσε με το πανάκριβο sedan πάνω σε μια Porsche 911, καταστρέφοντάς την πλήρως, ενώ η ξέφρενη πορεία του είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και σε μια Mercedes-Benz GLE. Ο λογαριασμός προφανώς, έχει εξαψήφια τιμή και σίγουρα όποιος τον πληρώσει, θα πονέσει αρκετά.

Πώς έγινε το τρακάρισμα της Alfa Romeo;

Όπως δήλωσε το συνεργείο, κατά τη διάρκεια της δοκιμής του αυτοκινήτου μετά το service, ένα van πετάχτηκε στον δρόμο και έκοψε την πορεία του οδηγού. Προφανώς για να προκλήθηκαν όλες αυτές οι ζημιές, η Alfa Romeo Giulia QV των 510 ίππων κινούταν με υψηλή ταχύτητα, αφού κυριολεκτικά απογειώθηκε και κατέληξε πάνω στην οροφή της Porsche 911. H Mercedes-Benz GLE που ήταν παρκαρισμένη ακριβώς δίπλα, έχει επίσης αρκετές ζημιές, όμως σε καμία περίπτωση τόσο εκτεταμένες όσο του πανάκριβου sportscar.

Δείτε ακόμη: Ειρωνεία - Δάσκαλος οδήγησης «καρφώθηκε» στη σχολή του [video]

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι και η Alfa Romeo έχει «τραυματιστεί» αρκετά. Τέλος, το ποιο «τυχερό» όχημα ήταν ένα Dodge Charger SRT Hellcat, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο πλάι στη Mercedes. Με το χτύπημα, το μεγάλο SUV μετατοπίστηκε και ακούμπησε το αμερικάνικο σπορ μοντέλο, προκαλώντας κάποιες -μικρές- ζημιές. Όπως καταλαβαίνουμε, το τρακάρισμα είχε πολύ μεγάλη έκταση, καθώς εμπλέκονται μόνο πολύ ακριβά μοντέλα και κανένα «της σειράς». Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν δεν καλυφθεί το συμβάν από ασφαλιστική εταιρεία, κάποιος θα… κλάψει πικρά από το ποσό της «λυπητερής».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...