Tesla με 23.000 ευρώ! Αποκαλύψεις από τον Elon Musk

Η Tesla ετοιμάζει επανάσταση στην παραγωγή αυτοκινήτων με ένα νέο μοντέλο που θα κοστίζει 23.000 ευρώ.

  • -
  • -

Ο Elon Musk έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον Sandy Munro, έναν διάσημο αυτοκινητιστή και αναλυτή, στην οποία μίλησε για τα σχέδια της Tesla για το μέλλον. Σε αυτήν ο Elon Musk επιβεβαίωσε την εξέλιξη ενός νέου μοντέλου της Tesla με χαμηλή τιμή και πολύ μεγάλο όγκο παραγωγής.

Ο Musk ανέφερε ότι η δουλειά πάνω σε αυτό το μοντέλο βρίσκεται σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο και ότι γίνεται συνεχής πρόοδος στο πώς θα στηθεί η γραμμή παραγωγής του. Ο ίδιος τόνισε ότι η επανάσταση που θα φέρει το εν λόγω μοντέλο στον τρόπο που παράγονται τα αυτοκίνητα θα εντυπωσιάσει τους ανθρώπους, καθώς η γραμμή παραγωγής του δεν θα μοιάζει με καμία από όσες έχουμε δει μέχρι σήμερα.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5e671ebcdf6a48b9dccc74ffeb533b0d.jpg

Επαναστατική γραμμή παραγωγής για το φτηνό Tesla

Σύμφωνα με τον Musk, η τεχνολογία παραγωγής που θα χρησιμοποιηθεί για το νέο μοντέλο θα είναι πολύ πιο προχωρημένη από οποιαδήποτε άλλη έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα σε οποιοδήποτε εργοστάσιο αυτοκινήτων στον κόσμο. Αυτό θα επιτρέψει στην Tesla να παράγει το μοντέλο σε πολύ χαμηλό κόστος, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα και την αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τα αυτοκίνητα της εταιρείας.

Δείτε ακόμα: Tesla Cybertruck - Παρουσιάστηκε το ηλεκτρικό, αλεξίσφαιρο «αγροτικό». Δείτε τιμές

Το νέο μοντέλο θα παράγεται αρχικά στο Texas Gigafactory, το εργοστάσιο της Tesla στο Τέξας όπου σήμερα παράγεται το Cybertruck. Αργότερα, θα ξεκινήσει η παραγωγή του και στο εργοστάσιο της Tesla στο Μεξικό, όμως αυτό το εργοστάσιο θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να κατασκευαστεί.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/ed2af88d32c1b41bffbc8877451b2609.jpg

Ο Musk δήλωσε ότι η Tesla φιλοδοξεί να παράγει εκατομμύρια αντίτυπα του νέου μοντέλου κάθε χρόνο. Αυτό θα της επιτρέψει να εισέλθει σε νέες αγορές και να επεκτείνει σημαντικά την πελατειακή της βάση.

Η ανακοίνωση του νέου μοντέλου των 25.000 δολαρίων (23.000 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία) αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη για την Tesla και τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας γενικότερα. Το μοντέλο αυτό έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον τρόπο που αγοράζουμε αυτοκίνητα, κάνοντας τα ηλεκτρικά οχήματα πιο προσιτά στο ευρύ κοινό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...