Στη Θεσσαλονίκη με Volvo XC90

Ένα άνετο, ευρύχωρο και απόλυτα ασφαλές μεγάλο SUV είναι ο ιδανικός σύντροφος για το ταξίδι, και έτοιμο να αντιμετωπίσει όλες τις καιρικές συνθήκες της εποχής.

  • -
  • -

Είστε μια παρέα πέντε ατόμων και θέλετε να πάτε στη Θεσσαλονίκη. Γιατί ένα ταξίδι προς τη συμπρωτεύουσα είναι πάντα μια καλή ιδέα. Και μια καλή ευκαιρία να επισκεφθείτε μια πόλη-ζωντανό μνημείο Ιστορίας, με ιδιαίτερη ρυμοτομία, φιλική προς τους κατοίκους της, με φαρδιά πεζοδρόμια και τα 3,5 χιλιόμετρα του αναπλασμένου παραλιακού μετώπου της Νέας Παραλίας να της προσδίδουν μια έντονη ευρωπαϊκή αύρα.

Η «νύμφη του Θερμαϊκού» μετράει 23 αιώνες πλούσιας ιστορίας, έχει ανακατασκευαστεί σε μεγάλο βαθμό μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 1917, ενώ έχει ενσωματώσει έντονα πολυπολιτισμικά στοιχεία. Διαθέτει αρκετά μνημεία που προστατεύονται από την UNESCO,  σημαντική ακαδημαϊκή κοινότητα, έντονη πολιτιστική δράση και εξαιρετική κουζίνα. Οι παλαιές αποθήκες του Λιμανιού αλλά και τα Σφαγεία έχουν μετατραπεί σε χώρους πολιτισμού. Τα θρυλικά Λαδάδικα είναι γεμάτα μεζεδοπωλεία, παραδοσιακά ταβερνεία, καφετέριες, μπαράκια και εστιατόρια για κάθε γούστο. Η περιοχή της Βαλαωρίτου, το λιμάνι, η κοσμοπολίτικη πλατεία Αριστοτέλους, η αριστοκρατική Παλιά Παραλία, ο χαρακτηριστικός Λευκός Πύργος, οι γραφικές αγορές προσφέρονται για ατελείωτες βόλτες.

Θεσσαλονίκη

Όπως και η καλοδιατηρημένη Άνω Πόλη με τα γραφικά σοκάκια, γεμάτα καλαίσθητα ταβερνάκια, το Φρούριο του Επταπυργίου -γνωστό και ως Γεντί Κουλέ- και τη μοναδική θέα προς τον Θερμαϊκό. Και φυσικά τα κάστρα της Θεσσαλονίκης, το πευκοδάσος του Σέιχ-Σου, η λίμνη του Λαγκαδά και οι κοντινές παραλίες και φυσικά η Χαλκιδική προσφέρονται για εκδρομές με αυτοκίνητο.

«Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη Θεσσαλονίκη», λοιπόν, «να εύχεσαι να είναι άνετο το ταξίδι». Τα 500 km της εθνικής οδού, ειδικά με μεγάλη παρέα ή πολυμελή οικογένεια, δεν είναι λίγα. Εκμηδένισε την απόσταση επιλέγοντας ένα σύγχρονο, ευρύχωρο, ισχυρό και ασφαλές SUV όπως το Volvo XC90. Φυσικά, θα το βρεις στον κατάλογο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της SΙΧΤ. Το υπερσύγχρονο, πολυτελές περιβάλλον του XC90 μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και 7 επιβάτες. Η τετρακίνηση και τα πρωτοποριακά συστήματα ασφάλειας της Volvo το καθιστούν ιδανική επιλογή για κάλυψη μεγάλων αποστάσεων τόσο στην εθνική ή στην Εγνατία Οδό αλλά και σε off road διαδρομές που οδηγούν σε αναπάντεχα τοπία.

Volvo XC90

Μπες στην ιστοσελίδα της SIXT ή κατέβασε το SIXT app, κάνε την κράτησή σου εύκολα και γρήγορα, παράλαβε το Volvo XC90 από τον πιο κοντινό σταθμό εξυπηρέτησης και οδήγησέ το τώρα στην SIXT.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...