Σκυλιά επιτέθηκαν σε αυτοκίνητα και προκάλεσαν ζημιά 350.000 δολαρίων [Video]

Τετράποδοι δράστες «επισκέπτονται» επανειλημμένα μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, προκαλώντας ζημιές κόστους που φτάνει τα 6 ψηφία.

  • -
  • -

Πόσες φορές έχουμε ακούσει για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων που πέφτουν θύματα ληστείας ή επιθέσεων, με το «κοστούμι» που ακολουθεί να κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ; Το περιστατικό που θα δείτε παρακάτω εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία, μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με τετράποδους δράστες. Ναι καλά διαβάσατε, σκύλοι ήταν αυτοί που επιτέθηκαν όχι σε μία ή δύο, αλλά σε τρεις διαφορετικές περιστάσεις στην αντιπροσωπεία G Motors, στο Χιούστον του Τέξας, προκαλώντας ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων!

Σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας, δύο σκύλοι φαίνονται να μπαίνουν στο χώρο της αντιπροσωπείας και να αρχίζουν να ξηλώνουν κυριολεκτικά προφυλακτήρες. Και αυτό συνέβη τρεις φορές, προκαλώντας ζημιές σε 5 διαφορετικά αυτοκίνητα. Η καταστροφή ήταν τόσο εκτεταμένη μάλιστα που οι υπάλληλοι της αντιπροσωπείας αρχικά νόμιζαν πως πρόκειται για λύκους. «Δεν μπορείς να φανταστείς πως ένας σκύλος θα μπορούσε να διαλύσει ένα αυτοκίνητο με τέτοιο τρόπο» δήλωσε ο υπεύθυνος πωλήσεων της αντιπροσωπείας, Gaby Fakhoury.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι ζημιές υπολογίζεται πως θα μπορούσαν να κοστίσουν από 100.000 έως και 350.000 δολάρια. Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως όλα δείχνουν τόσο οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί, αλλά και οι αστυνομικές αρχές, δεν μπορούν να κάνουν πολλά σε ζητήματα όπως αυτό. Για να επέμβει η αστυνομία του Χιούστον θα πρέπει να προκληθεί τραυματισμός από τις ενέργειες των σκυλιών και φυσικά κανείς δεν θέλει να περιμένει μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στη Μύκονο: Ταύρος κάρφωσε στην καρδιά οδηγό [video]

Η μόνη λύση που έδωσε το τμήμα είναι να προσλάβουν κάποιον να ακολουθήσει τα σκυλιά έως το σπίτι τους, αν υπάρχει. Κι αυτό γιατί αν έχουν ιδιοκτήτη τότε η αντιπροσωπεία μπορεί να του κάνει μήνυση για τις ζημιές που προκλήθηκαν. Διαφορετικά το μόνο που έχουν να κάνουν έως ότου μεταφερθούν σε νέα τοποθεσία είναι να προσπαθήσουν να περιφράξουν τον χώρο όσο καλύτερα μπορούν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...