Έτοιμη η νέα Lancia Ypsilon - Η πρώτη φωτογραφία και το πρώτο video

Η επιστροφή της Lancia με μία ολοκαίνουρια Ypsilon είναι πλέον τόσο κοντά, ώστε οι Ιταλοί ξεκίνησαν να δημοσιεύουν τις πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου.

  • -
  • -

«Η μέρα που όλοι περιμέναμε είναι επιτέλους εδώ. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αναγέννηση της μάρκας Lancia με την πρώτη εικόνα της Lancia Ypsilon, του πρώτου από τα τρία αυτοκίνητα του στρατηγικού μας σχεδίου.

Γιορτάζουμε αυτήν τη στιγμή με την Cassina, μια έκφραση της αριστείας του ιταλικού σχεδιασμού, παρουσιάζοντας τη Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina, ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο, σε 1906 αριθμημένες και πιστοποιημένες μονάδες, για να γιορτάσουμε τα 117 χρόνια από την ίδρυση της μάρκας.

tavolino-lancia-ypsilon

Ένα «τραπεζάκι» μέσα στη νέα Lancia Ypsilon!

Χάρη στη συνεργασία με την Cassina, αυτό το αυτοκίνητο γίνεται η απόλυτη έκφραση της αίσθησης του σπιτιού μέσα σε ένα αυτοκίνητο Lancia, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια, τα υλικά, τα χρώματα και τους χώρους, διαθέτοντας το πρώτο «τραπεζάκι (tavolino στα ιταλικά)» μέσα σε ένα αυτοκίνητο ώστε να σας κάνει να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας, όπου κι αν βρίσκεστε», δήλωσε ο Luca Napolitano, Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας Lancia.

Δείτε ακόμα: Lancia Pu+Ra HPE: Το ηλεκτρικό που φορτίζει σε 10 λεπτά

Ο Luca Fuso, Διευθύνων Σύμβουλος της Cassina, σχολίασε: «Έχουμε ένα πολύ ξεκάθαρο όραμα για τον σχεδιασμό και πιστεύουμε, ότι είναι σημαντικό να εξερευνήσουμε νέους τρόπους για να αντιπροσωπεύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον σημερινό τρόπο ζωής. Η συνεργασία με τη Lancia, μια εταιρεία με την οποία μοιραζόμαστε πολλές αξίες, όπως η καινοτομία, η έρευνα και ο σεβασμός στην ιταλική κατασκευαστική παράδοση, μας επέτρεψε να επεκτείνουμε την τεχνογνωσία μας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας με την Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina".

Σήμερα, στην 117η επέτειο της Lancia, αποκαλύφθηκε η πρώτη εικόνα της Lancia Ypsilon.

lancia-ypsilon-tavolino

Αμιγώς ηλεκτρική η νέα Lancia Ypsilon

Με κινητήρα 100% ηλεκτρικό, διαθέσιμο σε 1.906 αριθμημένες και πιστοποιημένες μονάδες, η Lancia Ypsilon Edizione Limitata Cassina αντιπροσωπεύει το πρώτο σταθερό βήμα στο ταξίδι αναγέννησης της μάρκας, με μια σαφή και φιλόδοξη στρατηγική ηλεκτροκίνησης που προχωρά με ταχείς ρυθμούς, σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο Stellantis "Dare Forward" και υποστηρίζεται από το Free2move Charge σε ένα πλήρως ολοκληρωμένο οικοσύστημα φόρτισης 360°.

Η εικόνα του "tavolino" που παρουσιάζεται σήμερα ενσωματώνει μια μοναδική λεπτομέρεια και ένα μοναδικό στοιχείο σχεδιασμού. Υπενθυμίζει έντονα την έννοια της «αίσθησης του σπιτιού» που ήταν πάντα κεντρική για τη Lancia, και τώρα γίνεται ακόμη πιο επίκαιρη, χάρη στη συνεργασία με την Cassina.

Η αποκάλυψη του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024, με την πορεία των επόμενων εβδομάδων να περιλαμβάνει την αποκάλυψη μιας σειράς από λεπτομέρειες της Lancia Ypsilon μέχρι την κύρια παρουσίαση του μοντέλου. Έρχονται περισσότερα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...