Top 10 Μοντέλα 20 - 26 Νοεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 20 - 26 Νοεμβρίου

Κάπως αλλαγμένη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η λίστα με τα 10 μοντέλα που σας τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε.

  • -
  • -

Μπορεί το βάθρο και κάποιες ακόμα θέσεις να έμειναν ίδιες, όμως  την ίδια στιγμή ορισμένα μοντέλα έπεσαν ή ανέβηκαν στην κατάταξη, ενώ έχουμε και μία νέα είσοδο με έναν παλιό γνώριμο να επιστρέφει, βγάζοντας από τη λίστα ένα άλλο μοντέλο.

Όπως είπαμε, το βάθρο είναι απαράλλαχτο. Αυτό σημαίνει ότι πρώτο είναι το Suzuki Ignis, δεύτερο το Kia Picanto και τρίτο το Toyota Aygo X. Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε το Suzuki Swift και στην πέμπτη το SEAT Ibiza. Αμφότερα τα μοντέλα έχουν κερδίσει μία θέση, ρίχνοντας τη Skoda Fabia στην έκτη.

Η επόμενη τριάδα μένει σταθερή στις θέσεις της, με FIAT Panda, FIAT 500 και Volkswagen Up! να κατατάσσονται έβδομο, όγδοο και ένατο, αντίστοιχα. Στη δέκατη θέση έχουμε μία έκπληξη, με την επιστροφή ενός μοντέλου που είχε κυριαρχήσει σε αυτή τη λίστα για πάρα πολλές εβδομάδες. Πρόκειται για το Toyota Yaris Cross, το οποίο πήρε τη θέση του Mazda CX-30.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...