Πήγε να κάνει τον Fast and furious αλλά κατέληξε στη φυλακή! [video]

Ένας Βρετανός οδηγός την είδε… μαχητής των δρόμων και αφού καταπάτησε όλον τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας συνελήφθη και θα περάσει 13 μήνες στη φυλακή.

  • -
  • -

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο καιρό στους δρόμους της Κορνουάλης και το βίντεο που θα δείτε προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη.

Ο οδηγός του ανασφάλιστου λευκού Audi A3 αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο και από εκεί και πέρα… άρχισε το πάρτι. Κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, έφθασε να «πιάνει» έως και 160 km/h σε αστικό περιβάλλον, με τον αξιωματικό υπηρεσίας που τον καταδίωκε να χαρακτηρίζει το περιστατικό στον ασύρματο ως «υψηλού κινδύνου».

Κάποια στιγμή, ο οδηγός του λευκού Audi αναγκάζεται, για να αποφύγει την πρόσκρουση με ένα VW Passat, να «καβαλήσει» τους θάμνους στην άκρη του δρόμου κόβοντας ουσιαστικά μεγάλο μέρος της ταχύτητας του, με αποτέλεσμα μερικές εκατοντάδες μέτρα παρακάτω, σε έναν κυκλικό κόμβο, να κλειστεί από τα περιπολικά που τον καταδίωκαν και εν τέλει να συλληφθεί.

Δείτε ακόμα: Στις ΗΠΑ η αστυνομία δε μασάει πουθενά -Τον εμβόλισε για να τον σταματήσει [video]

Ο 31 ετών Λούις Ρόζερ ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς για τη συμπεριφορά του παρόλα αυτά, κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση, χρήση του οχήματος του χωρίς ασφάλιση, επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων κ.α., με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 13 μήνες φυλάκιση και να του απαγορευτεί η οδήγηση για τα επόμενα τρία χρόνια.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...