Έρευνα: Ποια αντικείμενα ξεχνάμε πιο συχνά μέσα σε ταξί;

Η FREENOW αποκάλυψε τα αντικείμενα που ξεχάστηκαν από τους επιβάτες μέσα στα ταξί των οδηγών συνεργατών της, αλλά και τις χώρες με τους πιο ξεχασιάρηδες.

  • -
  • -

Το δημοφιλές App Μετακίνησης FREENOW, που έχει παρουσία σε πολλές πόλεις του κόσμου, μόλις αποκάλυψε τα αντικείμενα που ξεχνούσαν πιο πολύ οι επιβάτες μέσα στα αυτοκίνητα των οδηγών-συνεργατών της. Τα δική της λίστα Lost & Found 2023.

Τα πιο ακραία περιστατικά είναι αντικείμενα όπως μια φουσκωτή πισίνα, μια σύμβαση εργασίας, ή ακόμη και… εξτένσιον μαλλιών. Αλλά σίγουρα κάποια είναι πιο συνηθισμένα. Και το FREENOW app αναλαμβάνει να επανενώσει χιλιάδες επιβάτες με τα υπάρχοντά τους, κάθε μήνα. Για το 2023, τα πιο συχνά ξεχασμένα αντικείμενα είναι:

  1. Κινητό τηλέφωνο
  2. Τσάντα
  3. Κλειδιά
  4. Airpods / Ακουστικά
  5. Πορτοφόλι
  6. Γυαλιά ηλίου
  7. Κοσμήματα

FREENOW Taxi Lost & Found

Τα δεδομένα που αναλύθηκαν συλλέχθηκαν τους τελευταίους 12 μήνες και από τις εννέα χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Πολωνία και Ελλάδα) στις οποίες δραστηριοποιείται η FREENOW.

Πόσο ξεχασιάρηδες είναι οι Έλληνες επιβάτες ταξί;

Σύμφωνα με στοιχεία της FREENOW, η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 10 πόλεις-ρεκόρ για τον μεγαλύτερο αριθμό απολεσθέντων αντικειμένων, μεταξύ των ευρωπαϊκών πόλεων. Οι Έλληνες χρήστες της εφαρμογής κατατάσσονται στους πιο ξεχασιάρηδες, μαζί με τους Γάλλους και τους Άγγλους. Οι Γερμανοί και οι Πολωνοί χρήστες του FREENOW app θυμούνται πιο συχνά να παίρνουν τα υπάρχοντά τους βγαίνοντας από το ταξί.

FREENOW Taxi Lost & Found

O Αύγουστος του 2023 σηματοδοτεί τον μήνα με τον χαμηλότερο αριθμό αντικειμένων που έχουν ξεχαστεί σε ταξί. Παράλληλα, ο Δεκέμβριος εκτιμάται ως ο μήνας με τα περισσότερα απολεσθέντα αντικείμενα, ενώ με βάση στοιχεία της εταιρείας, τα πιο πολλά αιτήματα για εύρεση των αντικειμένων μέσα στο ταξί δημιουργούνται Δευτέρα πρωί, γύρω στις 11:00.

Για να επανενώσει ακόμη περισσότερα αντικείμενα με τους ιδιοκτήτες τους, η FREENOWσυνεργάστηκε με τη Not Lost, μια πλατφόρμα τελευταίας τεχνολογίας που διασφαλίζει την ταχύτερη επιστροφή χαμένων αντικειμένων προσφέροντας μια απλοποιημένη εμπειρία για επιβάτες και οδηγούς.

Δείτε ακόμη Πριν & μετά: Πόσο εύκολα ένα σαπάκι πωλείται σαν «ατρακάριστο»

Οι επιβάτες που θέλουν να ψάξουν για ένα χαμένο αντικείμενο μπορούν να το κάνουν μέσω του FREENOW app, είτε επικοινωνώντας με τον οδηγό μέσω της εφαρμογής μέχρι και 7 ημέρες μετά τη διαδρομή, είτε επιλέγοντας τη διαδρομή στο ιστορικό και στέλνοντας άμεση αναφορά σχετικά με το αντικείμενο που έχασαν. Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης έχει ξεχάσει το κινητό του στο ταξί, μπορεί εύκολα να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα, συνδεόμενος από οποιαδήποτε άλλη συσκευή κινητού ή υπολογιστή και αναφέροντας πληροφορίες για το αντικείμενο.

Φυσικά, η FREENOW κατανοεί τη σημασία των προσωπικών αντικειμένων και αυτή η πρωτοβουλία υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να παρέχει μια αξιόπιστη εμπειρία μετακίνησης για τους επιβάτες της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...