Ποια CUPRA διάλεξαν τα κορίτσια της Barcelona: Ηλεκτρικά Born, ή Formentor 390 ίππων;

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Barcelona θα κινείται με αυτοκίνητα της CUPRA, και δεν είναι λίγες οι παίκτριες που διάλεξαν το Formentor VZ5 με τον 2.5 TSI!

  • -
  • -

Η CUPRA επισκέφθηκε το κέντρο Ciutat Esportiva Joan Gamper, όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας της FC Barcelona, για να παρουσιάσει στις παίχτριες τα τελευταία μοντέλα της μάρκας. Οι αθλήτριες της ομάδας επέλεξαν μεταξύ του Born, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της μάρκας, ή του Formentor VZ5 BAT Limited Edition, μίας έκδοσης για τους λάτρεις του αυτοκινήτου με εκρηκτικό πεντακύλινδρο turbo κινητήρα που αποδίδει 390 ίππους και στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς.

Ποιες παίκτριες πήραν το θηρίο με τον 2.5 TSI;

Ανάμεσα στις παίχτριες που επέλεξαν το CUPRA Formentor VZ5 BAT ήταν η Aitana Bonmatí και η CUPRA ambassador Alexia Putellas καθώς επίσης και οι Claudia Pina, Sandra Paños, Bruna Vilamala. Το CUPRA Born επιλέχτηκε από παίχτριες όπως οι María León, Irene Paredes, Marta Torrejón και Ona Batlle, που προτίμησαν τον δυναμικό αλλά φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το εκρηκτικό CUPRA Formentor VZ5

Η στήριξη της CUPRA στη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της FC Barcelona, υπογραμμίζει τη φιλοδοξία της μάρκας να εμπνεύσει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη. Ο τόπος αυτός αποτελεί πραγματική έμπνευση για τη μάρκα, αφού κάποια από τα μοντέλα της (όπως το Born) έχουν πάρει το όνομά τους από εμβληματικές περιοχές της πόλης. Η FC Barcelona γυναικών εκπροσωπεί τη μελλοντική γενιά. Μια γενιά που αποτελεί μοχλό αλλαγής για έναν καλύτερο κόσμο.

H στήριξη της CUPRA υπογραμμίζει μία κοινή δέσμευση στην αλλαγή αυτή και στην έμπνευση της νέας γενιάς. Το CUPRA Formentor VZ5 BAT με την έντονη προσωπικότητά του, φέρνει δυνατά συναισθήματα σε κάθε διαδρομή μαζί του, ενώ η παραγωγή του είναι περιορισμένη σε -μόλις 500 μονάδες, οπότε θεωρείται άκρως μοναδικό και συλλεκτικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...